fbpixel
Skip to main content

Cel mai mare vis al copilăriei

Tzitzi-Poc

Cel mai mare vis al copilăriei Tzitzi-Poc

#children's theater play

Vă invităm să trăiți alături de noi Cel mai mare vis al copilăriei la Moșia Corbeanca, în primul episod Aventurile Tzitzi-Poc. Moșia ne așteaptă cu un spațiu generos de 11.000 mp, care ne permite să ne distrăm de minune, respectând toate normele de distanțare. După spectacol pajiștea vă găzduiește pentru picnic, iar Moșia pregătește mâncare adevărată, delicioasă. Tzitzi este emoționat până peste cap, iar entuziasmul lui Poc este demn de Cartea Recordurilor!

Despre Episodul 1: Un spectacol plin de aventuri, în care cei mici descoperă cum s-au cunoscut Tzitzi și Poc. Un spectacol despre ce înseamnă un vis măreț, despre cum să depășim obstacolele, despre autodisciplină, responsabilitate, înțelegerea și acceptarea diferențelor dintre noi. Și mai ales, un spectacol care îi împrietenește pe cei mici cu emoțiile lor!

Spectacol avizat psihologic și supervizat de Asociația Română de Psihodramă Clasică.


* Toți spectatorii plătesc bilet, indiferent de vârstă

** Vârsta recomandată: 3-8 Ani

***La spectacol pot participa maxim 40 de persoane

****Se vor respecta cu strictețe toate măsurile sanitare de protecție!
Este obligatorie purtarea măștii, acoperind nasul și gura. Fiecărui spectator i se va lua temperatura înainte de a i se permite accesul în spațiul dedicat desfășurării spectacolului. De asemenea, se va pune la dispoziție dezinfectant și se va respecta distanța între spectatori.


___________________________________________________


NOTĂ! Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea evenimentului, regulile de acces și informațiile necesare cumpărării de bilete. Copiii vor fi însoțiți obligatoriu de un adult.

Atenție, se filmează!

În cazul în care spectacolul se amână sau se anulează, suma integrală se va returna clienților in maximum 24 de ore de la anunțul oficial.

we also recommend

bilet onorific
MERCI Ticket


Teatrul InDArt, Bucuresti

Live
24.12.2020-31.12.2021
Live


Online, TNRS - SCENA DIGITALA

SLICES A show by Lia Bugnar; With: Ofelia Popii
24.12.2020-31.12.2021
SLICES

A show by Lia Bugnar; With: Ofelia Popii
Online, TNRS - SCENA DIGITALA