fbpixel
Skip to main content

Caragiale e de vină!

Caragiale e de vină!

Caragiale e de vină!

 Pentru noi este o deosebită onoare să vă invităm la ”ceremonie”, la o seara speciala, cu umor de buna calitate si niste personaje exceptionale.

Cu prilejul sărbătoririi zilei de naștere a dramaturgului Matei Vișniec, am organizat acest spectacol aniversar "Caragiale e de vina", cu multa recunoștință pentru posibilitatea interpretării unor roluri și situații extrem de provocatoare, ”dirijate” într-o manieră de excepție de maestrul și regizorul Mihai Lungeanu. 

Pentru noi este o deosebită onoare să vă invităm la ”ceremonie”, oferindu-vă prilejul de a urmări ”pe viu” evoluția personajelor lui Matei Vișniec într-un limbaj teatral umoristic de înaltă calitate.
De fiecare dată când ne descoperim cu "musca pe căciulă", cel mai simplu este să dăm vina pe ceilalți. La scară istorică, "vinovatul" pare a fi nenea Iancu. Privirea lui se pare ca ne "ceartă" și astazi, dar nu oglinda lui este defectă, ci chiar noi suntem neschimbati. Harul lui Matei Vișniec ne ajută să râdem în continuare de noi. Cu mult curaj și bunăvoință, spectacolul ne oferă cele mai bune argumente pentru o întâlnire memorabilă cu personajele acestea exceptionale.  Ultima noastră șansă este râsul de bună calitate, la teatru!

Distribuția: Sabina Mitrea, Robert Poiană, Răzvan Răduță și Virginia Vasilache

Text: Matei Vișniec
Regia: Mihai Lungeanu

Un spectacol organizat in colaborare cu Syarela Arts.
 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Proof
20:00 - Tuesday, 19 December
Proof
unteatru
Insecte
19:00 - Sunday, 17 December
Insecte
Teatrul Apropo
BETLEHEM
11:00 - Friday, 15 December
BETLEHEM
Teatrul Arlechino