fbpixel
Skip to main content

Câinele mamei mele

Câinele mamei mele

Câinele mamei mele

de Alex Gorghe

Cu:

Katia Pascariu

Ana Dumitrașcu

Vlad Ionuț Popescu

Rolando Matsangos

Regie – Luiza Mihăilescu

Ecleraj – Marius Nițu și Luiza Mihăilescu

Scenografie – Cosmin Stancu

Sound design – Alex Bălă

Sunet – Daniel-Octavian Nae

Regie video și foto afiș – Andreea Lăcătuș

Actrițe video – Mihaela Rădescu, Kiki Simion, Alexandra Bălan

Grafică – Diana Vasilescu

Producție – Alex Mircioi

Spectacol co-produs de Apollo111 Teatrul și Asociația Teatrelor Independente, în cadrul programului cultural Bucharest Indie Network. Proiect co-finanțat AFCN.**

Sinopsis:

Un cuplu încearcă să se căsătorească, să-și ia un câine împreună, să facă un copil, însă nimic nu reușește să le sudeze relația. Tatăl pleacă, iar mama, copilul și câinele rămân într-o casă deprimantă. Decid să facă un pact: mama îi va oferi toată dragostea și grija din lume, însă copilul nu va avea voie să plece de lângă ea niciodată.

Spectacolul urmărește acest contract toxic dintre mamă și fiu. Este o scrisoare de dragoste dedicată mamelor narcisice.

* Evoluția textului a beneficiat de un atelier de scriere dramatică în cadrul New Stages Southeast (proiect organizat de Goethe Institute) și de două spectacole lectură: la Centrul de Teatru Educațional Replika București și la Teatrul ”Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe.

** Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Stay Up To Date With Your Favorite Events