fbpixel
Skip to main content

Bilete cadou

Română
Bilete cadou bilet cadou la spectacolele Teatrului Magic Puppet

Bilete cadou

bilet cadou la spectacolele Teatrului Magic Puppet - Teatru
Română

Bucurați-vă de o experiență culturală unică și oferiți un cadou special celor dragi! Biletele cadou pentru teatrul nostru sunt perfecte pentru oricine iubește teatrul și ar dori să vadă un spectacol captivant.

Biletul cadou este valabil pentru orice spectacol din stagiunea noastră 2022-2023, care se va încheia în luna iunie. Este necesar să confirmați locul cu cel puțin o zi înainte de spectacol, trimițând un mesaj pe pagina noastră de Facebook. Vă rugăm să menționați numele spectacolului și numărul de locuri necesare pentru a vă asigura că aveți locurile rezervate în timp util.

Această ofertă specială vă permite să oferiți o experiență unică și memorabilă celor dragi, care vor avea posibilitatea să aleagă dintr-o varietate de spectacole de teatru disponibile. În plus, biletul cadou este o modalitate excelentă de a vă asigura că prietenii sau familia dvs. au ocazia de a se bucura de magia spectacolelor Teatrului Magic Puppet

Așadar, nu mai stați pe gânduri și achiziționați bilete cadou pentru teatrul nostru, pentru a oferi celor dragi o experiență culturală de neuitat!

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Ce zile frumoase!
20:00 - Friday, 13 October
Ce zile frumoase!
unteatru
SARA/MARA un fel de comedie cu vlogeri
20:00 - Friday, 20 October
SARA/MARA
Apollo111 Teatrul
DISNEILEND
19:00 - Tomorrow, 2 October
DISNEILEND
Centrul de creație Maidan
La Academie
18:00 - Saturday, 14 October
La Academie
Casa Tineretului
Necropolis, de Arkadi Zaides Performance, premieră în România
20:00 - Thursday, 5 October
Necropolis, de Arkadi Zaides
FABER