ORFANI

16+
ORFANI Bucharest Fringe 10

ORFANI 16+

Bucharest Fringe 10 - Spectacole fără Acasă @ BFringe 10

de Dennis Kelly

Traducerea: Deea Avram

Cu: Simona Cuciurianu, Ionuț Grama, Laurențiu Bănescu

Regia: Elena Morar

Scenografia și afișul: Tudor Prodan

Fotografii: Bogdan Bobocescu, Ionuț Comșa, Alexandra Pasca

Spectacol produs de Teatrul Act și Pro Drama

Cu sprijinul Godot Cafe-teatru și Doctor's Studio

Durata: 1h și 35 de minute 

 

UN THRILLER PSIHOLOGIC DESPRE REALITATEA CONTEMPORANĂ

Asociatia ProDrama prezinta in premiera in Romania piesa „ORFANI” de Dennis Kelly, intr-un spectacol construit pe structura unui sitcom cu accente de thriller psihologic si drama care promite sa tina publicul cu sufletul la gura, ridicand simultan probleme morale si sociale relevante - loialitatea fata de familie, responsabilitatea morala fata de comunitate, raspunderea in fata legii, discriminarea si violenta in mediul urban. Helen (Simona Cuciurianu) si Danny (Ionut Grama) iau cina in apartamentul confortabil situat intr-un cartier rau famat dintr-un oras britanic. Dar seara le este data peste cap de Liam (Laurentiu Banescu), fratele lui Helen, care apare brusc la usa intr-o ipostaza surprinzatoare, insotita de explicatii pe masura. Urmeaza o noapte de dezvaluiri si decizii care ameninta sa destrame, incetul cu incetul, lumea linistita a cuplului.

Cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a-i proteja pe cei dragi? Unde se termină grija legitimă şi unde începe panica? Cu ce preţ supravieţuim violenţelor mici, cotidiene, şi cum putem închide ochii la ceea ce se întâmplă în jurul nostru? 

După difuzarea spectacolului sunteti invitati timp de o oră la Artists Talk pe zoom, unde veți avea ocazia să discutați și să puneți întrebări artiștilor acestui spectacol. 

Link-ul către întâlnirea cu artiștii îl veți primi în ziua spectacolului de la organizatori.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe