fbpixel
Skip to main content

Toată liniștea din lume

Toată liniștea din lume Bucharest Fringe 11

Toată liniștea din lume

Bucharest Fringe 11 - Competiție

Durata: 1 oră și 50 min., fără pauză

12 ore din viața unei mame singure, cu doi copii de 14 și 16 ani. 12 ore ca un roller coaster emoțional între „tipic” și „atipic”.
12 ore petrecute între două lumi paralele.
Toată liniștea din lume e un spectacol despre Mamă. 
Pentru toate clipele în care ai simțit că ești cumplit de singură.
Pentru toți anii în care ai tânjit s-auzi „mama”.
Pentru toate nopțile care ai sperat să se sfârșească în altfel de dimineți. 

Fragmente din cronici :
„Radu Apostol gestionează inteligent melodrama şi evită să facă din Mama o victimă. Tăbăcită de durere, ea este o supravieţuitoare. Fascinantă în cel mai complex rol al ei de până acum, Katia Pascariu este un corp lovit pe un podium alb, ca un pat de spital.” (Oana Stoica, Scena9) 

„Pentru rolul atât de complex, emoționant, lipsit de patetism, dur, interpretat absolut impecabil și răvășitor, cred că actrița Katia Pascariu ar merita să fie remarcată de către UNITER. De altfel, textul Mihaelei Michailov și al lui Radu Apostol, pus în scenă de Radu Apostol, cu o scenografie semnată de Gabi Albu și cu o muzică made by Alex Bălă nu prea avea cum să fie altfel decât „a blast”. Mergeți să vedeți spectacolul acesta, nu vezi așa demonstrație de forță în fiecare zi. Ori săptămână. Ori lună. Ori an.” (Georgiana Păun, Hailateatru) 

„Spectacolul regizat de Radu Apostol (care şi semnează textul piesei, împreună cu Mihaela Michailov, ambii fiind cunoscuţi pentru interesul manifestat pentru problemele sociale şi educative, în fapt ethosul extraordinarului proiect-teatru care e Centrul Replika) pune în valoare preţ de aproape două ore talentul actoricesc colosal al Katiei Pascariu care, într- un spaţiu foarte restrâns, la distanţă de o respiraţie de public, reconstituie 12 ore din viaţa unei mame puse într-o situaţie-limită.” (Andrei Vornicu, Adevărul.ro) 

Un spectacol cu Katia Pascariu
Regie și lighting design: Radu Apostol
Scenografie: Gabi Albu
Muzică și spațiul sonor : Alex Bălă
Video: Elena Găgeanu
Mișcarea: Paul Dunca
Afiș: Agata Tabacu
Fotografii: Oana Monica Nae

Recomandare vârstă: +16 ani

O producție Ado, în parteneriat cu Centrul Replika

MĂSURI ȘI REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE

1.    Foaierul și sala de spectacole sunt dezinfectate corespunzător, iar numărul de locuri este limitat conform dispozițiilor legale în vigoare.

2. În conformitate cu Hotărârea CNSU nr. 76 din 30.09.2021, adoptată ca Hotărâre de Guvern pe 2.10.2021, pentru accesul la spectacole este necesară prezentarea Certificatului Verde de vaccinare care să ateste cel puțin 10 zile de la încheierea schemei complete de vaccinare – SAU a unui document care să ateste perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2.

3.    Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata reprezentației și oriunde în interiorul teatrului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.

4.    Accesul se face începând cu 20 de minute înainte de ora începerii reprezentației, anunțată pe bilet, astfel încât să poată fi evitate aglomerația și cozile. Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a artiștilor, după începerea reprezentației accesul în sală NU mai este permis.

5.    Respectarea/menținerea, de către participanți, a distanțării de minimum 1 m este obligatorie.  

6.    Teatrul își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional la intrare și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mai de 37,3°C.

7.    Termoscanarea se efectuează de către personalul teatrului. Persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în instituție.

8.    La intrarea în sala de spectacol, vă rugăm să vă dezinfectați mâinile cu produsele de dezinfectare puse la dispoziție de către teatru.

9.    Locurile din sală se ocupă în ordinea sosirii, cu păstrarea câte unui loc liber.

10.    Personalul teatrului va verifica respectarea distanţării sociale în timpul spectacolului.

11.    Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi.

12.    Din respect pentru artiști și spectatori, vă rugăm ca, în timpul evenimentului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.
Vă mulțumim.
Echipa Teatrului Apropo

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe