fbpixel
Skip to main content

Bucătăria Familiei Balaur

3+

MiniREACTOR

3+

Dramatizarea: Ana Cucu Popescu

Regia: Delia Gavlițchi

Cu: Lorena Copil, Bianco Erdei

După povești de Adina Rosetti

Ce e aceea o „dragoniţă”? De ce nu mai există balauri cu şapte capete? De ce „trebuie” să facem anumite lucruri? Curiozitatea a fost dintotdeauna o trăsătură a copiilor inteligenţi, dar a devenit şi mai acută odată cu progresul tehnlogic al ultimelor decenii. E firesc ca cei mici să aibă o multitudine de întrebări în legătură cu lumea în care trăiesc, iar, de cele mai multe ori, părinţii ocupaţi şi obosiţi după o zi grea de muncă sunt cei care trebuie să găsească răspunsurile.

Vă invităm să păşiţi împreună cu noi în ”Bucătăria familiei Balaur”, unde curiozităţile lui Bălăurel îşi găsesc explicaţii prin jocuri, cântecele şi poveşti din cele mai năstruşnice. Nimeni nu deţine toate răspunsurile din lume, iar asta nu e deloc o problemă, cât timp ne face plăcere să le dăm naștere cu ajutorul imaginației.

”Bucătaria Familiei Balaur” este o adaptare liberă după textele Adinei Rosetti din cartea ”De ce zboară vrăjitoarele pe cozi de mătură? ... și alte 10 întrebări fantastice” publicată la editura Curtea Veche.

Bucătăria Familiei Balaur MiniREACTOR

we also recommend

Voucher FF Theatre
voucher 2020
Voucher FF Theatre


FF Theatre, Bucuresti

Iubirea ta mă calcă pe nervi - adaptare de Silvia Gagu Teatru sub lună #6
24.07.2020
Iubirea ta mă calcă pe nervi - adaptare de Silvia Gagu

Teatru sub lună #6
CoOperativa, Bucuresti