fbpixel
Skip to main content

Backstage Boys vs. IMPRO.EXE - FINALA

Backstage Boys vs. IMPRO.EXE - FINALA

Backstage Boys vs. IMPRO.EXE - FINALA

📣 𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐨 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐥𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟐𝟎𝟐𝟑 a ajuns la ultimul ei meci! Au fost 16 echipe care s-au luptat pâna acum în această minunată artă a teatrului de improvizație. Am avut 14 meciuri și am ajuns la cel de-al 15-lea cu cele mai bune 2 echipe din acest campionat.

⚠️ MIERCURI, pe 29 martie, de la ora 20.00 are loc finala între Backstage Boys și IMPRO.EXE.

Pentru cei care n-au mai fost până acum la spectacolele noastre, IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde, la scene și jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați, atât de către public, cât și de către semenii lor improvizatori care vor analiza obiectiv de la pupitrul juriului.

🎫 Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro (ceea ce și recomandăm) sau cash de la intrare, dar numai cu rezervare în prealabil.
Preț bilet per spectacol: 40 lei
☎ Rezervare obligatorie, chiar dacă ați achiziționat bilete online și neapărat menționați acest aspect la telefon. Sună sau trimite SMS la 0786.104.846, e omul nostru de încredere, și e și creț.
⌚ Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.
Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend