fbpixel
Skip to main content

AVENTURILE PURCELUȘILOR / CLUJ - Premiera

AVENTURILE PURCELUȘILOR / CLUJ  - Premiera Teatru de papuși

AVENTURILE PURCELUȘILOR / CLUJ - Premiera

Teatru de papuși

O super poveste muzicala a celor trei purcelusi nazdravani .

Au fost odată ca niciodată, trei frați purceluși jucăuși și drăgălași!! Aceștia locuiau intr-o cutie de carton, sub un pod de la marginea satului... Dar Lupul cel flămând le tot dă târcoale și vremea se face din ce în ce mai rea, căci toamna este pe sfârșite. De aceea cei trei purceluși sunt sfătuiți de Ariciul Povestitor să-și construiască fiecare câte o căsuță. Dar oare toți sunt la fel de pricepuți, învățați și muncitori?? Vor reusi ei oare să termine căsuțele în care să se adăpostească în iarna grea și să se ferească de Lupul cel rău??

Dacă vreți să aflați povestea celor trei purceluși vă așteptăm la spectacolul nostru vesel, distractiv dar și cu multe învățăminte!!

Durata spectacolului: 50 minute

Scenariul: Sabina Arsenie

Regia: Sabina Arsenie

Coregrafia: Rares Valea

Producător: Golden Party

Spectacol pentru audiență (2-12 ani)

Locația: Cinema Dacia Manastur – Cluj

Data: sambata 27.05  11:00

Bilete: online pe www.eventbook.ro, si  www.goldenparty.ro, zilnic la casa de bilete Cinema Florin Piersic Cluj sau la sala  în ziua spectacolului, în funcție de disponibilitate

Rezervare/info: 0742422000

Preț bilet : de la 35 lei*

*La costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing (cumparare bilete)

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Atenție se fotografiază!

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Stay Up To Date With Your Favorite Events