Aventurile Iepurașului Rică – Cluj - Spectacol de Paște

Aventurile Iepurașului Rică – Cluj - Spectacol de Paște Teatru de păpuși cu marionete, mascote si actori

Aventurile Iepurașului Rică – Cluj - Spectacol de Paște

Teatru de păpuși cu marionete, mascote si actori

Intrarea pentru copii este GRATUITA

A fost odată ca niciodată...un iepuraș, un rege, o regină și o atmosferă de basm!

An de an, Iepurașul Rică face surprize minunate copiilor, pornind din vizuina sa în căutarea primăverii. În drumul său plin de aventuri, protagonistul nostru ajunge la Palatul Poveștilor care aparține Regelui și Reginei. Acolo, Iepurașul Rică descoperă că se fac pregătiri pentru o mare petrecere surpriză, pentru invitați și oaspeți de seamă. Ce se întâmplă în Palatul Poveștilor, veți afla la spectacol!

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii Iepurașului Rică. Punerea în scenă a poveştii ”Aventurile Iepurașului Rică”, face apel la sentimente reale și la situaţii de viaţă.

Trăim împreună bucuria unei aventuri unice în căutarea primăverii.

Ceea ce este nou și complet special chiar și pentru un teatru de papusi, este că după  spectacol cei mici au parte și de un program de un sfert de oră de “încălzire” prin muzică și dans , baloane de sapun și multe alte activități cu invitati speciali surpriza ( Iepurasul Bunny si Mickey ) , printre care și face painting (activitate optionala), alături de animatorii Golden Party.

Optional copiii au posibilitatea sa se picteze pe fata.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 55 minute

Scenariul: Ionela Petri

Regia : Sabina Arsenie

Producator: Golden Party

Teatrul de păpuși FUNtasticii

Spectacol pentru audiență +2

Locatia: Cinema Marasti , Str. Aurel Vlaicu nr 3 , Cluj-Napoca

Data: Duminica  09 aprilie, ora 11:00

Biletele se gasesc online pe eventbook.ro, goldenparty.ro, zilnic la Casieria Cinema Florin Piersic sau inainte de eveniment în functie de disponibilitate.

Pret:  bilet copii GRATUIT

           Bilet adult 50 lei (Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii adulti la spectacol, trebuie sa cumpere bilet.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Accesul pe scena la sfarsitul showlui se face doar pe baza bratarii primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe