Aventurile Iepurașului Rică

Aventurile Iepurașului Rică Teatru de păpuși pentru copii

Aventurile Iepurașului Rică

Teatru de păpuși pentru copii

A fost odată ca niciodată...un iepuraș, un rege, o regină și o atmosferă de basm!

An de an, Iepurașul Rică face surprize minunate copiilor, pornind din vizuina sa în căutarea primăverii. În drumul său plin de aventuri, protagonistul nostru ajunge la Palatul Poveștilor care aparține Regelui și Reginei. Acolo, Iepurașul Rică descoperă că se fac pregătiri pentru o mare petrecere surpriză, pentru invitați și oaspeți de seaamă. Ce se întâmplă în Palatul Poveștilor, veți afla la spectacol!

Golden Party te invită la un spectacol foarte îndrăgit de spectatori, respectând convenţia clasică a păpuşilor la paravan, în care copiii regăsesc detaliile poveştii Iepurașului Rică. Punerea în scenă a poveştii ”Aventurile Iepurașului Rică”, face apel la sentimente reale și la situaţii de viaţă.

Trăim împreună bucuria unei aventuri unice în căutarea primăverii. Ne vom aminti că dragostea familiei, prietenia adevarată și iubirea sinceră triumfă mereu și ne fac viața atât de frumoasă.

Invitati speciali din lumea desenelor animate sunt invitati in spectacol  ( actori deghizat ce personifica personajul) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids  si baloane de sapun.

Ne vedem la spectacol!

Durata spectacolului: 50 minute

Spectacol pentru audiență +2

Locația: Cinema DACIA - DUMINICA  21 APRILIE   ora 11:00  , Manastur ,str Bucegi nr. 11 Cluj Napoca

               Cinema MARASTI – DUMINICA 28 APRILIE ORA 17:00 ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj Napoca

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (insa nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Persoanele care ajung dupa inceperea spectacolului, au acces in sala, dar isi pierd locurile si vor putea ocupa loc, dar in limita scaunelor ramase libere.

Atentie,se filmeaza si se fotografiaza !

Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, reguli disponibile in REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe