5 O’Clock Coffee

5 O’Clock Coffee FESTIVART4ALL EDIȚIA A III A

5 O’Clock Coffee

FESTIVART4ALL EDIȚIA A III A

Invitație la o cafea ...pictată

Pictură cu cafea - work shop pentru toate vârstele cu acuarelistul Vladimir Ivanovici

Durata 2 ore

Detalii și informații telefon 0721 872 797

Participarea va fi pe bază de invitații sau bilete accesând linkul Eventbook

Motto Festival Ediția III  “Nu judeca, nu te opri. Fii prezent! E suficient.” Ram Dass

Artă plastică / Muzică/ Poezie și literatură /Teatru/Film/ Performance / Dans / Work shopuri / Master Class / Modă / Prezentarea produselor sponsorilor / Întâlniri la o cafea sau vin cu Parteneri și colaboratori/ Q&A Întâlniri publice cu artiștii și critici ,sponsori și  participanți

De-am fi avut palate și terenuri edenice le-am fi oferit cu drag. Dar nu avem. Avem doar două grădini, câteva camere bine luminate , o scenă de vară mică dar primitoare și… cam atât! Le oferim cu drag pe toate, dimpreună cu spectacolul grozav al operelor unor artiști absolut remarcabili, care ni/vi le-au pus la dispoziție cu tot zâmbetul inimilor lor generoase.

FestivART4ALL este creat de Centrul Cultural ART4ALL în vederea raspândirii artei de toate felurile altfel în  dorința de a crea un spațiu de legătură între creatori și receptorii lor, un loc unde artiști sau simpli iubitori de frumos își pot împărtăși cunoștințele, preocupările și visele, unde își pot afișa realizările, unde pot învăța unii de la ceilalți, pot descoperi valențele unui anumit moment sau se pot doar bucura de spectacolul vizual oferit de realizatorii acestui program

Viața este dezordonată, complicată, emoționantă, dureroasă, veselă și demnă de un râs sănătos, liber exprimat cu voce tare…  Asa că hai să ne exprimăm liber , neconvențional!

Astfel, timp de TREI zile de vară evenimentele noastre vor fi gazduite in 2 grădini din centrul Bucureștiului și spațiile neconvenționale ale partenerilor noștri – Liceul Cervantes și Pictor Shop unde vă invităm să trăiți experiența unică a unui festival care pune accentul pe calitate, inovație, deschidere si experiment.

Vă așteptăm să fiți părtași la aventura noastră festivalieră !

Prin participarea la acest eveniment, va dați acordul pentru inregistrarea de materiale fotografice,

video sau audio.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe