Aproape Înger de Andrei Slăvuțeanu

Aproape Înger de Andrei Slăvuțeanu

Aproape Înger de Andrei Slăvuțeanu

Regia și adaptarea: Alexandru Pribeagu
PR-Media: Alexandru Filiomn

Cu: Alexandru Pribeagu, Lorena Zăbrăuțanu, Raluca Stoica, Alexandru Tomaselli

CUMPĂRĂ BILET SIMPLU
Aproape Înger – un spectacol unde interstițiile definesc forma și forța iubirii

Aproape Înger este un spectacol ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice.  Acestea au generat o fresca modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu. Acțiunea se desfășoară într-o manieră atemporală, respectiv decuplată de orice reper temporal, dar cu intenția de a dilata fiecare moment, acompaniat de muzică.

Orice cuplu suferă o eroziune sufletească odată cu trecerea timpului care se observă în cele mai mici gesturi, în cele mai banale lucruri
care alcătuiesc decorul fiecăruia, fie că vorbim de cel interior sau exterior. Astfel, interstițiile dintr-un cuplu ajung să definească forma și forța iubirii, lăsând cuvântul și gestul să intre într-un joc complicat care presară imprevizibilul peste toată acțiunea.

Spectacolul e o invitație către lumea cuplurilor moderne, sufocate de absența cuvintelor, de tot ceea ce nu reușim să exprimăm atunci când
abia începem să învățăm complicate artă de a trăi în doi. Muzica scoate la iveală tot acest spațiu creat, aducând valențele unei lumi posibile, mai bune.

Pariul e cu sine, iar Celălalt devine motivul excelent al unei călătorii promițătoare de Viitor. O posibilă concluzie poate fi aceea că:

Pendulând în cuplu între muzică și gest, fiecare este un înger incomplet ce-l caută pe Celălalt pentru un plan de împlinire comun.

O producței ExNovo Agency

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe