Aplicația THE WALKS

Aplicația THE WALKS Spectacol-experiment realizat de Rimini Protokoll, în co-producție cu creart / Teatrelli și în parteneriat cu Goethe-Institut București

Aplicația THE WALKS

Spectacol-experiment realizat de Rimini Protokoll, în co-producție cu creart / Teatrelli și în parteneriat cu Goethe-Institut București

Un spectacol-experiment realizat de Rimini Protokoll, în co-producție cu creart/Teatrelli și în parteneriat cu Goethe-Institut București.

THE WALKS este o colecție de 10 scurte spectacole audio concepute pentru anumite locuri specifice din orașul tău și o invitație de a-ți redescoperi împrejurimile și de a interacționa cu ele.

 Aplicația THE WALKS este disponibilă atât pentru IOS - https://thewalks.page.link/ios, cât și pentru Android - https://thewalks.page.link/android.

 Pentru a face o plimbare audio sunt suficiente 20 de minute. Începe plimbarea oricând vrei. Poți decide câte plimbări dorești să faci și în ce ordine.

 THE WALKS înțelege mersul pe jos ca pe un scenariu teatral: o plimbare audio-ghidată prin parcuri, o plimbare pusă în scenă în supermarketuri sau interacțiuni cronometrate pe malurile apelor. În fiecare oraș, vocile, sunetele și muzica transformă, pas cu pas, locuri familiare în decoruri și diferite peisaje în scene de teatru, prin narațiuni, dialoguri, explorări coregrafice sau variațiuni muzical-ritmice ale mersului. Titlul fiecărei plimbări indică locul sau modul în care se va desfășura plimbarea: "Pe stradă", "În sensul giratoriu" sau „În fața teatrului”.

Versiunea în limba română a producției THE WALKS:

Coordonare artistică și editare audio: Vlaicu Golcea

Voci: Cătălina BălălăuVlad Bîrzanu, Coca Bloos, Nicholas CațianisPaul Dunca/Paula DunkerCarmen GhiurcoNicoleta LefterGeorgia MăciuceanuConrad MericofferMela MihaiGabriela PîrlițeanuAlina Rotaru & fetița Maria Bărbulescu.

Regia tehnică și înregistrare voci: Alexandru Andrei

Asistent coordonare artistică: Carmen Ghiurco

Traduceri: Ondine Cristina Dascălița și Adina Olaru

Grafică: Mihai Păcurar 

Trailer: Bogdan Botofei și Alina Calotă 

 

Poveștile și universul sunetelor din scurtele spectacole audio pot fi experimentate în întreaga lume. Astfel, THE WALKS conectează oameni de pe întreg mapamondul printr-o experiență locală și prin intermediul unei acțiuni umane esențiale: mersul pe jos. Odată cu lansarea proiectului, Bucureștiul se alătură unor orașe precum Berlin, Cleveland sau Milano.

 

 

THE WALKS

Text, regie: Helgard Haug, Stefan Kaegi, Daniel Wetzel

Idee, dramaturgie: Cornelius Puschke

Dezvoltare aplicație: Steffen Klaue, Alexander Morosow

Sounddesign / mix: Frank Böhle

O producție a Rimini Apparat.

În co-producție cu: creart / Teatrelli, BorderLight – International Theatre + Fringe Festival Cleveland, European Forum Alpbach, Fondazione Armonie d’Arte, HAU – Hebbel am Ufer, Hellerau – Europäisches Zentrum der Künste, Internationales Sommerfestival Kampnagel, Zona K, Festival PERSPECTIVES.

Sprijinit de Fonds Darstellende Künste, cu fonduri de la Departamentul Guvernamental Federal pentru Cultură și Mass-Media, platforma Kulturpolitische Gesellschaft e.V. și Departamentul pentru Cultură și Europa al Senatului.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe