fbpixel
Skip to main content

Amor Amar

De Pierre Sauvil

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
creart - Teatrelli 5, Bucuresti Tuesday, 26 October 2021 / 19:00 40 lei (+taxe) Choose seats
Amor Amar De Pierre Sauvil

„Cu ce gând plecăm după aproape două ore de bună dispoziție, provocată de două cupluri care trec printr-o criză ce se dovedește a fi doar un accident oricând repetabil? Cu gândul, credem noi, cei care am făcut spectacolul, că amorul - chiar atunci când ne poate lăsa un gust amar - este în cele din urmă dulce și merită să ținem minte acest lucru.” - Mircea Cornișteanu

 

“Amor Amar” este povestea a două cupluri prietene. Primul cuplu se bazează pe convingerea fermă că ceea ce-i ține împreună este lipsa totală a dragostei și indiferența reciprocă pe care o afișează permanent. Al doilea cuplu este unul tradițional, care se bazează pe iubire. Întămplările prin care trec cei patru sunt pline de haz, iar despărțirile și reîmpăcările din final dovedesc faptul că viața în cuplu nu e tocmai simplă, doar că orice criză se poate rezolva cu bine.

 

Cu: Monica Davidescu, Liviu Lucaci, Simona Popescu, Mircea Constantinescu

Traducerea: Radu Beligan și Liviu Dorneanu

Regia: Mircea Cornișteanu

Costume: Liliana Cenean

Scenografie: Stefan Caragiu

Asistent regie: Zoe Balan

Durata: 2h

O producție Teatrelli.

----

Conform normelor în vigoare (H.C.M.B.S.U nr. 67/09.10.2021), accesul în sala de spectacole Teatrelli este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Atestarea vaccinării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2 se realizează prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19 (generate și descărcate de pe platforma https://certificat-covid.gov.ro/).

Organizatorul are obligația de a scana codul QR de pe certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19 folosind aplicația mobilă «Check DCC» pentru verificarea autenticității, valabilității și integrității certificatului.

Purtarea măștii de protecție în toate spațiile, precum și pe toată durata spectacolului rămâne obligatorie!

Organizarea și desfășurarea activității sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului.