fbpixel
Skip to main content

Amanta de la Prânz

Order tickets
Teatrul InDArt, Bucuresti Friday, 31 January 2020 / 20:00 40 lei
Teatrul InDArt, Bucuresti Sunday, 16 February 2020 / 20:00 40 lei
Amanta de la Prânz

#comedy

"Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. 

Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cirpian Almasan, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan RăduțăCompoziție muzicală: Daniel Simion


Concepția artistică: Bogdan Gagu 

Durată: 85 de minute 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. 

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

we also recommend

Moscova-Petușki de Venedikt Erofeev
20.02.2020
Moscova-Petușki

de Venedikt Erofeev
unteatru - sala mică

Între două femei de Mihai Ignat
26.01.2020
Între două femei

de Mihai Ignat
Victoria Hub