fbpixel
Skip to main content

Amanta de la Prânz

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Teatrul InDArt, Bucuresti Sunday, 05 April 2020 / 20:00 40 lei

anulat

#comedy

"Amanta de la prânz" este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. 

Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan "lucrurile importante" dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse. DISTRIBUȚIE: Silvia Gagu, Cirpian Almasan, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan RăduțăCompoziție muzicală: Daniel Simion


Concepția artistică: Bogdan Gagu 

Durată: 85 de minute 

Accesul în sală se face cu 15 minute înainte de ora anunțată a spectacolului. Acesta începe în cel mai scurt timp posibil, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare bunei desfășurări a evenimentului. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis. 

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Amanta de la Prânz

we also recommend

Portugalia
disponibil pentru vizualizare până la 30.04.2020
Portugalia


Teatrul "Mihai Eminescu", Botosani

AMANTA ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
28.09.2020
AMANTA

ADAPTARE DUPĂ "ÎNCURCĂ LUME" DE A.D.HERTZ
Centrul Cultural Ion Besoiu - Sala Mare

Rapunzel – Teatru la Cinema ONLINE
disponibil pentru vizualizare până la 31.12.2020
Rapunzel – Teatru la Cinema ONLINE


Online