ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ - Cluj

ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ  - Cluj Spectacol  de Teatru de păpuși

ALADIN ȘI LAMPA JUCĂUȘĂ - Cluj

Spectacol de Teatru de păpuși

A fost o dată ca niciodată, în deșertul Arabiei, un regat. Acolo trăia un croitor sărac care avea un fiu pe nume Aladin. Acestuia îi plăcea să se joace toată ziua în piața din oraș, cu Abu, maimuțica lui.

„Aladin și lampa jucăușă” este un spectacol muzical cu păpuși inspirat și adaptat din cartea "O mie și una de nopți" acțiunea centrându-se pe un tânăr sărac din regatul Agrabah care este solicitat de Vizirul Sultanului, mare vrăjitor, pentru găsirea unei lămpi vechi ascunsă într-o peșteră împreună cu diverse comori.

Aladin este un personaj vesel care trece prin multe aventuri și peripeții! Terifiantul vrăjitor Jafar îl păcălește pe Aladin pentru a obține lampa fermecată.

Atmosfera spectacolului este conturată de universul basmului arăbesc (bazarul, palatul Sultanului, grota lui Aladin), acesta susține situațiile dar și emoțiile transpuse pe scenă, ce construiesc împreună o lume minunată, a bucuriei.

Versiunea noastră de spectacol îmbină armonios muzica, mișcările sincron ale păpușilor și multă magie... deoarece în lampa jucăușă  este un „geniu” care poate îndeplini dorințe! Cum se sfârșește povestea, ce alte întâmplări se vor mai petrece și ce dorințe i-a împlinit duhul lămpii lui Aladin, aflăm împreună în sala de spectacol!

Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol , iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și complet special chiar și pentru un teatru neconvențional, este că după  spectacol cei mici au parte și de un program de “încălzire” prin muzică și dans și multe alte activități printre care și face painting (optional) , alături de animatorii Golden Party.

Durata spectacolului: 55 minute

Scenariul: Arsenie Carmen Sabina

Regia : Sabina Arsenie

Muzica: Gabriel Arsenie

Producător: Golden Party

Teatrul de păpuși FUNtasticii

Spectacol pentru audiență +2

Locația: Cinema Marasti ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj Napoca

Data: duminica 31.03.2024 ora 11:00

Preț  bilete de la 30 lei/copil sau adult

 

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet doar copiii între 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).

Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Accesul pe scenă la sfârșitul show-ului se face doar pe baza brățării primite de la intrare, spectatorilor de la categoria VIP.

Persoanele care ajung după începerea spectacolului, au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, dar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează și se fotografiază!

Prin cumpărarea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe