A Song For Everyone + INTERVENTION IS ENOUGH EVIDENCE. Finally

A Song For Everyone + INTERVENTION IS ENOUGH EVIDENCE. Finally Performance, premieră în România

A Song For Everyone + INTERVENTION IS ENOUGH EVIDENCE. Finally

Performance, premieră în România

Biletul este valabil pentru două reprezentații : A Song for Everyone de Myriam Van Imschoot și Intervention is Enough Evidence. Finally de Alex Mirutziu

A Song for Everyone

performance de Myriam Van Imschoot

Durată: 60 min.

Despre: Sunteți invitați într-o călătorie unică în lumea sunetelor, unde fiecare element rezonează la vibrațiile frecvențelor. Care este relația noastră cu respirația, vântul și sunetele materiei? Un performance bazat pe explorarea relațiilor dintre oameni și sunetele din mediul înconjurător. Acest performance se află în regia lui Myriam Van Imschoot, în colaborare cu Caroline Daish, Irena Radmanovic, Lendl Barcelos,Jean-Baptiste Veyret-Logerias & participanți locali.

INTERVENTION IS ENOUGH EVIDENCE. Finally

Performance de Alex Mirutziu, performeri:  Lukáš Zahy, Eva Urbanová, Marta Blašková

Durată: 50 min.

Despre: Performance-ul explorează cât de vulnerabilă este capacitatea noastră de a ne conecta cu noi înșine prin două metode diferite: intervenția (cum interacționăm cu noi înșine și cu alții în mod intim) și mărturia (cum împărtășim experiențele noastre cu ceilalți și cum ne inspirăm reciproc).

Mai multe informații aici.

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul European Echoes, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.
Parte a proiectului de cooperare europeană Life Long Burning (LLB) – Futures Lost and Found (2023-2026), finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin, însă, exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene sau ale Agenției Executive Europene pentru Educație și Cultură (EACEA). Nici Uniunea Europeană și nici EACEA nu pot fi considerate răspunzătoare pentru acestea.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe