fbpixel
Skip to main content

A NEW AND BETTER YOU

16+
A NEW AND BETTER YOU

16+

Live de la sala de fitness și de la festival, vlog din bucătărie cu rețeta de salată preferată, poze cu filtre și tag pe toate hainele și accesoriile scumpe pe care le porți, story cu ziua petrecută la spa, postare despre noua bautură organică favorită.

#anewandbetteryou #wokeuplikethis #photooftheday #instagood #healthyfood #followme #fashion #selfie #love #happy #influencerlife #perfectlife

Ai reușit! Sute de mii de oameni sunt cu ochii pe tine. În fiecare zi. În fiecare moment.

Ai muncit mult să ajungi aici. Ai devenit, în sfârșit, cineva.

Și acum?

SYNOPSIS:

Construită parțial ca un TED talk motivațional, parțial ca un vlog pentru “healthy lifestyle”, piesa lui Joe Harbot, amuzantă și fluidă, urmărește o tânără fată, Edith Alibec, aflată într-o călătorie “from zero to hero”, de la a fi nimeni la a fi cineva. Ajutată de doi guru perfecți, Judith State și István Téglás, ea reușește să se transforme în cea mai bună versiune a ei.

*************************************************************************

Este vorba despre narcisism sau despre nevoia de atenție? Este despre puterea unor branduri și a mașinii de PR care amplifică un mesaj fără substanță? De ce, agasați de influenceri și oversharing, întreținem totuși fenomenul și-l hrănim cu timp și interes? “A New and Better you” nu dă verdicte, ci ridică niște semne de întrebare.

De Joe Harbot

Concept și distribuție: Edith Alibec, István Téglás, Judith State

Scenografie: Cristina Paula Ana Barbu

Light design: Dragos Petrișor

O producție POINT

Spectacolul este câștigător al call-ului de proiecte Boilling Point 2 (2019)


Informații utile

1. Nu permitem accesul în sala de teatru cu alimente și/sau băuturi.

2. Dacă vreți să vă bucurați de bunătățile din meniu, vă rugăm să ajungeți cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului.

3. În timpul spectacolelor, restaurantul și barul nu funcționează.

4. Vă rugăm să puneți telefoanele pe modul silențios sau avion pe toată durata spectacolului.

5. Nu se fac rezervări pentru bilete. Le puteți achiziționa oricând de pe eventbook.ro sau de la Point, de joi până duminică, de la 11.00 la 23.00.