fbpixel
Skip to main content

Cluj-Napoca: 3M – Morgenstern, Mălăele, Mihăiță

Cluj-Napoca: 3M – Morgenstern, Mălăele, Mihăiță

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

 

 

Mălăele, Morgenstern și Mihăiță – rețeta unui spectacol magnific

Cei trei maeștri ai teatrului și filmului românesc, Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță, vor oferi publicului clujean un adevărat regal teatral.

3M- cei trei magnifici s-a jucat pentru prima oară, în această distribuție, în Paris, la mijlocul lui februarie, urmând ca Timișoara și Cluj Napoca să mențină pasul.

Cunoscut pentru piese precum ”Măscăriciul”, ”În valea cu parfum de flori și zumzet de albine”, ”Caramitru-Mălăele câte-n lună și în stele”, sau ”Ediție Specială”, Horațiu Mălăele are un farmec aparte care face ca piesele de teatru în care joacă să se îndrepte cu pași repezi spre Sold Out.

”Balanța”, ”Secretul lui Bachus”, ”Cel mai iubit dintre pământeni”, ”Domnișoara Cristina”, ”Las Fierbinți” sunt câteva dintre filmele în care ați urmărit-o pe Maia Morgenstern. Pe scena Cinematografului Florin Piersic, Maia va oferi secrete din spatele cortinei, oferindu-ne o altă viziune asupra ”meseriei” de actor.


George Mihăiță, un showman de excepție, și-a lansat cartea ”Reconstituirea unei vieți”, moment despre care va împărtăși câteva gânduri și cu dumneavoastră.

În 11 aprilie, cei trei artiști ai scenei românești ne vor face o incursiune în spatele cortinei.

we also recommend

Bucătăria Familiei Balaur MiniREACTOR
01.06.2019
Bucătăria Familiei Balaur

MiniREACTOR
Reactor

La tiganci dupa Mircea Eliade
27.05.2019
La tiganci

dupa Mircea Eliade
unteatru