DBSYA Arts


Firma DbSya Arts, infiintata de actrita Valentina Visarion Mingopol, si-a inceput activitatea in luna noiembrie 2019 si a reusit in 4 luni sa organizeze cu succes peste 50 de evenimente culturale, atat piese de teatru, cat si concerte de jazz si folk. DbSya Arts sustine in acest mod un numar mare de artisti profesionisti tineri: actori, muzicieni, regizori, scenografi, scenaristi prin organizarea si productia de evenimente culturale si prin promovarea lor. 

 In principal, DbSya Arts s-a ocupat de organizarea tuturor evenimentelor culturale care au avut loc la Casa Caragiale, casa memoriala a marelui dramaturg I.L.Caragiale si de organizarea pieselor de teatru de la Victoria Hub. A reusit in luna ian-feb sa se ocupe de productia unui nou spectacol, “Statia 13”, dupa piese, schite si poezii de I.L.Caragiale, in regia lui Alexandru Rusu, care a avut premiera chiar de ziua marelui dramaturg, pe 13 februarie la Casa Caragiale. 

 Odata cu venirea acestei pandemii. DBSya Arts a fost nevoita sa isi opreasca activitatea. DbSya Arts are nevoie de sustinere pentru reinceperea activitatii in mediul online. Astfel, DbSya Arts va putea sustine in continuare artistii prin platirea renumeratiilor fiecaruia in urma difuzarii online a spectacolelor in mod gratuit pentru publicul larg si va putea achizitiona aparatura tehnica necesara pentru realizarea de noi productii culturale pentru mediul online.