Compania de Teatru Cristi Toma


Suntem o companie de teatru independent denumită Compania de teatru Cristi Toma, marcă înregistrată la OSIM , formată din actori profesioniști cu o experiență profesională în această formă de teatru de 13 ani.

Avem un repertoriu de spectacole variat de teatru atât pentru publicul adult cât și pentru copii și spectacole de divertisment prezentate în sezonul estival.Spectacolele noastre au putut fi văzute în tot felul de spații: atât în săli mari, mici și nu numai.

Compania noastra de teatru a colaborat și colaborează cu foarte multe centre de cultură atât din țară cât și din străinătate. A obținut proiecte culturale finanțate de instituțiile statului, primării, fundații: (Institutul Cultural Român, Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București-PROEDUS, Centrul de Cultură Baden din Elveția, Fundația Pelin Tecuci).

Proiectele noastre culturale cât și întreaga echipă de actori sunt grav afectați pe toată această perioadă de pandemie, datorită faptului ca toate resursele noastre financiare proveneau din această activitate.

Orice suport financiar ne poate ajuta să traversăm această situație de criză.