ART200-Istodor Berceanu Eugen PFA


ART200 este un festival de film queer, apărut din pasiune pentru filme și cultură queer, și din nevoia de a discuta și a aduce împreună cât mai multe persoane și identități din comunitatea din care facem parte. Ne dorim creșterea vizibilității experiențelor și identităților noastre și să aflăm, împreună, cum ne intersectăm cu alte experiențe și identități și cum putem practica mai mult decât niște alianțe superficiale, performative, față de ele.

Între 26 și 31 octombrie vă așteptăm cu proiecții de filme, discuții, o expoziție de artă queer și prezentarea lucrărilor de la atelierele de film și poezie queer!

Fiindcă ne-am dorit ca festivalul să fie accesibil tuturor, indiferent de posibilitățile financiare, toate proiecțiile și evenimentele sunt gratuite. Avem însă multe costuri de organizare a festivalului, de la costuri logistice și tehnice la onorariile echipei. Dacă ai cum, te invităm să faci o donație pentru a ne ajută să ducem festivalul mai departe, și să ajungem la cât mai multe ediții! Suma poate fi oricât de mică sau mare- poate echivalentul costului unui bilet de cinema sau abonament la un festival. Mulțumim că susții cultura și arta queer!