fbpixel
Skip to main content
program image

Program Possible Sounds of Early Cinema

POSSIBLE SOUNDS OF EARLY CINEMA

Image and Sound, împreună cu Fundația9, anunță POSSIBLE SOUNDS OF EARLY CINEMA, programul proiecțiilor de film în aer liber ce vor avea loc în perioada 4 august–1 septembrie în grădina Rezidenței BRD Scena9 din cartierul Icoanei (I.L.Caragiale 32).

POSSIBLE SOUNDS OF EARLY CINEMA este un experiment audiovizual ce are ca obiectiv prezentarea unor titluri de referință ale filmului românesc presonor, însoțită live de compoziții realizate de artiști activi pe scena muzicii experimentale contemporane: Simina Oprescu, Miron Ghiu, Sillyconductor, Somnoroase Păsărele și Dragoș Mărgineanu. Consultant de film: Mihai Fulger. 

Proiect cultural co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național. Cu sprijinul: Arhiva Națională de Filme. Parteneri: Prisma Production Pro și Rezidența BRD Scena9.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

events