fbpixel
Skip to main content

Program şi bilete Les Films de Cannes a Bucarest

Les Films de Cannes à Bucarest revine cu ediția a 9-a între 19 și 28 octombrie 2018.  Festivalul aduce din 2010 în România cele mai așteptate filme de pe croazetă în premieră, pe unii dintre cei mai reputați cineaști ai momentului, evenimente speciale, masterclass-uri, expoziții și proiecții speciale.

Prețul biletelor este de 15 lei.

Anul acesta, se poate beneficia și de următoarele reduceri:

  • 6 bilete la același cinematograf – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.
  • 10 bilete la oricare sală, orice film – obții o reducere de 20% din prețul total al biletelor.

Biletele cu discount pot fi cumpărate la o singură proiecție sau la proiecții diferite și pot fi achiziționate online, de pe Eventbook.ro, sau de la casieriile cinematografelor. Pe eventbook.ro, discountul se aplică automat la coșul de cumpărături.

* ACCESUL ÎN SALĂ DUPĂ ORA ANUNȚATĂ ÎN PROGRAM NU ESTE PERMIS 

Pe toata durata festivalului vor fi facute fotografii in cinematografe si la evenimentele conexe, inclusiv spectatorilor si participantilor la evenimente. Toate drepturile pentru aceste fotografii apartin organizatorilor. Fotografiile pot fi utilizate pentru promovarea evenimentului prin comunicarea lor publica. Achizitioanarea de bilete la eveniment, participarea la proiectii sau la evenimentele desfasurate in cadrul festivalului echivaleaza cu acceptarea prezentelor conditii.