fbpixel
Skip to main content

Ajuns la cea de-a opta ediție, Festivalul Internațional de Film Experimental București BIEFF revine anul acesta, între 26 martie și 1 aprilie, la Cinema Muzeul Țăranului și Cinema Elvire Popesco, prezentând în premieră românească cele mai inovatoare experimente cinematografice ale ultimului an, cu un focus special asupra lucrărilor semnate de artiști vizuali proeminenți, ce expun de obicei în muzee și galerii de artă și doar rareori în săli de cinema.

Festival pass (nominal):

tarif întreg: 90 LEI / studenți: 60 LEI


Valabil pentru toate proiecțiile și evenimentele BIEFF 2018.

Abonament 5 proiecții (nenominal – poate fi împărțit cu prietenii):

tarif întreg: 40 LEI / studenți: 30 LEI


Valabil pentru proiecțiile de competiție și programele tematice.

1 proiecție:

tarif întreg: 12 LEI / studenți: 8 LEI

Studenții UNATC și UNARTE au intrare liberă, pe baza legitimației, în limita locurilor disponibile, la proiecțiile de competiție și programele tematice.

Proiecții speciale (Gala de deschidere, Program special Quinzaine Cannes, Golden Shorts, Gala de premiere):

tarif întreg: 15 lei / studenți: 10 LEI 

Seminar cu Juriul BIEFF:


intrare liberă

Posesorii de abonamente de festival, abonamente de 5 intrări și carnete de bilete Cinema Elvire Popesco sunt rugați să rezerve online în avans locurile în sală pe Eventbook.ro bifând Am Festival Pass / Abonament 5 intrări / Invitație în dreptul fiecărei proiecții alese. Rezervările nu sunt obligatorii, însă sunt recomandate pentru asigurarea locului la toate proiecțiile dorite. Rezervările expiră cu 15 minute înaintea orei de începere anunțate.

Mai multe detalii despre selecție găsiți pe www.bieff.ro.