fbpixel
Skip to main content

Program și bilete Audience Award Film Festival 2016

Între 10 și 12 iunie va avea loc la București prima ediție a Audience Award Film Festival care va proiecta filme răsplătite cu premiul publicului în marile festivaluri ale lumii care conferă asemenea distincții: Sundance FF, Toronto FF, Berlin FF, Rotterdam FF precum și alte filme cu mare impact la public.

Proiecțiile vor avea loc în aer liber în curtea TIAB (str. Arthur Verona, nr. 17) și la cinema Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr.77), festivalul fiind organizat în parteneriat și în aceeași perioadă cu Street Delivery.

Ambasadorul primei ediții a festivalului va fi Nae Caranfil, care va prezenta totodată și filmul de deschidere al festivalului, comedia iconică a lui Woody Allen, Zelig, proiectată pentru prima oară în România pe marele ecran.

În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea proiecțiilor în aer liber din curtea TIAB, spectatorii care și-au cumpărat bilet vor putea viziona filmele la Cinema Elvire Popesco. Data și ora proiecțiilor vor fi anunțate pe www.filmedefestival.ro și www.eventbook.ro și pe pagina de Facebook a festivalului. 

Acces liber pentru studenții UNATC pe baza prezentării legitimației de student înaintea proiecțiilor, în limita locurilor disponibile.