program image

Program Astra Film Festival

În așteptarea celei de a 29-a ediții Astra Film Festival, vă chemăm în zilele de 2 și 3 septembrie la o întâlnire așa cum v-am obișnuit în ultimii ani, cu proiecții de film văzute din bărci care plutesc pe lac. Warm-up Astra Film Festival este un eveniment teasing pentru festivalul care va avea loc în perioada 9-16 octombrie.

Programul propune întâlniri spectaculoase între emoția umană și inteligența artificială și o discuție despre educația prin film, marcând astfel revenirea Astra Film Junior în cadrul ediției de anul acesta a festivalului.

În fiecare seară a evenimentului Warm-Up AFF vom proiecta filme pe ecranul uriaș amplasat între mori de vânt, în inima Muzeului Astra, iar publicul se va îmbarca, pe acorduri de muzică live, pentru a vâsli către locul de proiecție.

Locul de desfășurare: Muzeul Astra Sibiu

Amplasarea ecranului: în locul numit „Între mori de vânt”, aflat pe malul lacului din Muzeul Astra

Adresa: Pădurea Dumbrava, nr. 16-20, Poarta 1

Data: 2 și 3 septembrie, ora 20:30

Veți putea vedea, pentru prima oară în România, două filme documentare premiate la festivaluri de prestigiu: „Râu/River” (Jennifer Peedom, Joseph Nizeti • SUA, Australia • 75 min) și „Cine te-a făcut/Who made you?” (Härmä Iiris • Finlanda • 54 min)

events