program image

Program Animest Timișoara

În primul weekend de toamnă, Festivalul Internațional de Film de Animație Animest, cel mai amplu eveniment din România dedicat exclusiv cinematografiei animate, ajunge în premieră la Timișoara

Vineri și sâmbătă, pe 3 și 4 septembrie, filmele din cele mai populare secțiuni ale festivalului vor rula pe marele ecran, indoor și în aer liber, la FABER, centrul cultural independent dedicat comunității creative. 

Programul Animest Timișoara va face deliciul spectatorilor de toate vârstele, invitați să descopere o selecție electrizantă de scurtmetraje și videoclipuri muzicale, un lungmetraj prezentat în premieră în România, dar și un atelier de animație stop-motion dedicat celor mici.

Calendarul evenimentelor și biletele de acces la proiecțiile Animest Timișoara sunt disponibile online, pe Eventbook. 

Biletele vor putea fi cumpărate doar online.

 

Pentru a asigura sănătatea și siguranța spectatorilor noștri, implementăm o serie de măsuri de prevenire, în conformitate cu normele în vigoare date de autoritățile române.

Capacitățile locațiilor au fost reduse pentru a putea asigura distanțarea socială. Vă rugăm să respectați aranjarea locurilor făcută de către organizatori.

Vă recomandăm să vă prezentați cu cel puțin 30 minute înainte de începerea evenimentului, pentru a evita aglomerația la acces.

Proiecții outdoor @ Faber Outdoor:

Conform normelor sanitare, participarea la evenimente este permisă doar în următoarele condiții:

  • Prezentarea dovezii de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, și numai dacă au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Prezentarea unui rezultat negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore.
  • Prezentarea unui rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 24 de ore.
  • Prezentarea unor documente medicale care să ateste faptul că posesorul documentelor se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare din spital sau test care să dovedească prezența de anticorpi de tip IgG, efectuat cu cel mult 14 zile anterior desfășurării evenimentului).

Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel, trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil.

Recomandăm purtarea mastii, acoperind gura și nasul, pe întreaga perioada de desfășurare a evenimentului.

Proiecții indoor @ Faber Indoor:

Purtarea masti, acoperind nasul și gura, este obligatorie pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului

events