fbpixel
Skip to main content

Pictorial de familie - momente de neuitat in fotografii de familie

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 849 lei (voucher 4-5 persoane)
Pictorial de familie - momente de neuitat in fotografii de familie

“Fotografia, un univers nelimitat, intr-o lume limitata de soarta” spunea o sursa anonima care a reusit sa surprinda intocmai parerea multora despre fotografie: este o experienta ce trebuie traita in fiecare zi si perfectionata prin practica si rabdare. Aspectul care o indulceste este intotdeauna dragostea, iar daca fotografia imbina dragostea pentru familie, atunci totul este mai frumos. Propunem un pictorial de familie, care sa arate intocmai cat de mult iti iubesti familia si cat de fericit esti ca o ai alaturi. Pozele de familie vor putea fi afisate cu drag la loc de cinste apoi in casa ta.

Fie ca esti un romantic incurabil si vrei sa iti privesti jumatatea in ochi intr-un parc discret la ora apusului sau fie ca esti un spirit mai aventurier, aceasta experienta merita traita si de ce nu, repetata oricand simti nevoia sa ii arati jumatatii tale cat de mult o iubesti. Iti punem la dispozitie 2 ore de sesiune foto, unde poti da frau liber imaginatiei si sa lasi sentimentele sa curga. Pentru acest pictorial de familie conteaza si vremea buna, dar conteaza ca voi sa fiti fericiti si sa aratati tuturor acest lucru. Daca ai o familie numeroasa, ii poti lua si pe bunici, unchi, nepoti, care sigur te iubesc tare mult si vor sa faca parte din acest moment frumos ce urmeaza sa fie imortalizat.

La finalul acestui pictorial de familie o sa primiti 10 fotografii printate si un stick de memorie invelit in lemn, cu numele voastre inscriptionate pe el, ca marturie al acestui eveniment. Daca vrei ceva putin mai indraznet, mai altfel, putem schimba cadrul propus de noi intr-un cadru propus de tine. Cei de la Picturesque sunt extrem de deschisi la tot felul de initiative originale si nu au nimic impotriva atata timp cat tu esti multumim de experienta traita. Primeaza starea de spirit, dragostea fata de cei dragi, dar si fericirea pe care o emani.

Inca un sfat la final: incearca sa fii cat de natural posibil, fara sa te streseze prezenta aparatului de fotografiat. Colegii nostri de la Printesa Urbana iti arata un exemplu de poza"asa nu".

Detaliile experientei

  • 1-2 ore de sesiune fotografie de familie într-un parc bucureștean la apus, în „ora de aur”
  • Alternativa este de 1-2 ore de sesiunea de foto „lifestyle” la domiciliul familei, stilul abordat fiind acela de fotojurnalism, în care se documentează diferite aspecte din viața familiei, care sunt surprinse foarte candid și spontan
  • 10 fotografii printate și un stick de memorie învelit în lemn, cu numele voastre inscripționate pe el
  • Sesiunea foto se poate organiza și în alte locații (este posibil să implice costuri suplimentare pentru închirierea locației)
  • Experiență valabilă pentru 4-5 persoane
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru intreaga familie.
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

we also recommend

Colectia de DVD-uri One World Ro
Sahia Vintage IV – comandă politică

DVD - One World Romania
DVD - One World Romania, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Cadoul tau de tenisman: racheta sau sapca semnata de Victor Hanescu


Bucuresti, Bucuresti

City break la munte - Invata tainele dresajului
voucher valabil 12 luni de la achiziție
City break la munte - Invata tainele dresajului


Covasna