fbpixel
Skip to main content

Kitesurfing Romania - cursuri pentru iubitorii de kitesurf discovery si incepatori

Kitesurfing Romania - cursuri pentru iubitorii de kitesurf discovery si incepatori

Kitesurfing Romania - cursuri pentru iubitorii de kitesurf discovery si incepatori

Imaginile cu sportivi făcând kitesurfing sunt primele care îți vin în minte când auzi cuvintele mare și adrenalină? Dacă avem dreptate atunci cadoul potrivit pentru tine este un curs de kitesurfing pentru incepatori ținut de instructori cu peste 15 ani de experiență.

Dacă vrei să afli despre ce e vorba și să înțelegi cum funcționează acest sport alege opțiunea Discovery – curs de 3 ore în care te vei familiariza cu principiile de bază ale pilotării kite-ului, vei învăța noțiuni elementare despre vânt și efectele acestuia, meteorologie și vei alfa din ce este format echipamentul de kiteboarding dar și care sunt noțiunile de siguranță pe care trebuie să le însușești. Acest curs se face pe plajă, zburând un kite de antrenament fară putere mare. După acest curs vei putea avea o imagine mai clară a acestui sport și vei ști dacă vrei să mergi mai departe înspre a deveni un adevărat kitesurfer.

Iar dacă îți dorești să aluneci pe placă cu ușurință și să controlezi placa și kite-ul astfel încât să te poți antrena în voie, îți propunem să te înscrii la un curs pentru începători. La sfarsitul acestui curs vei executa plecarea “water start” și vei putea aluneca pe placa distante mici. Vei ști cum să lansezi și să aterizezi kite-ul, cum să-l relansezi din apă, cum să te salvezi în caz de urgență și cum să îți recuperezi placa. La acest nivel vei avea depriderile formate suficient încât să poți controla atât kite-ul cât și placa pentru a te putea antrena în siguranță.

Vântul este elementul de bază în acest sport, fără de care nu ar fi posibilă practicarea kiteboarding-ului. Litoralul romanesc nu duce lipsă de vânt fiind posibilă practicarea kite-lui cu ușurință pe toată perioada verii. Intensitatea vântului [noduri,bufori] pe litoral se situează între 7 și 17 noduri, ceea ce înseamnă vânt moderat, perfect pentru inițiere și nu numai. Temperatura apei fiind ceva mai scazută primăvara e nevoie de un costum de neopren care poate ține practicantul cât mai mult în apă. D&D Kiteboarding își are ”sediul” pe plaja dintre cele două stațiuni, Mamaia – Năvodari, care le oferă condiții bune pentru practicarea kiteboarding-ului.

Plaja Kazeboo, căci așa se numește, este una din cele mai bune plaje pentru practicarea kite-ului, fiind deschisă, cu vânt constant și obstacole minime în apă și pe uscat, oferind toate posibilitățile practicării acestui sport la standardele internaționale de kite.

Iti recomandam aceasta experienta ca o idee de voucher cadou sau ca un cadou pentru iubit sau chiar un cadou pentru iubita ta.

Detaliile experienței:

  • Curs Kitesurfing : Discovery– 3 ore / Începător - 12 ore
  • Instructori cu peste 15 ani de experiență
  • Echipament necesar
  • Locație: Mamaia Nord
  • Experiență pentru o persoană
  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o persoana
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend


Fortareata DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Fortareata
DVD - One World Romania
Tot Ceea Ce Sclipeste DVD - One World Romania
Colectia de DVD-uri One World Ro
Tot Ceea Ce Sclipeste
DVD - One World Romania
Pachet 5 filme smART HOUSE films from Bad Unicorn
valabil 3 luni
Pachet 5 filme
Online