fbpixel
Skip to main content

Idei de cadouri pentru cuplu - plutire in saruri Epsom intr-un floating pod

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 549 lei (abonament 4 floats)
329 lei (experiență cuplu)
179 lei (experiență single)
Idei de cadouri pentru cuplu - plutire in saruri Epsom intr-un floating pod

Viata devine din ce in ce mai stresanta si trebuie sa cauti frecvent modalitati de relaxare din ce in ce mai diverse. De asemenea, ocaziile de cadouri apar in fiecare luna, astfel ca iti propunem o idee de cadou deosebit, atat pentru tine cat si pentru cei dragi. Acesta consta intr-o plutire in saruri Epsom, intr-un floating pod, timp de 60 de minute. In locatie exista 2 floating pod-uri

Floating in saruri Epsom iti suna bine, nu? Daca nu ai auzit pana acum de acest lucru, citeste in continuare pentru a te convinge de avantajele acestei experiente. Plutirea in saruri Epsom, denumirea in specialitate este de sulfat de magneziu, pune accent pe relaxare, atat pentru minte cat si pentru suflet. Timp de 60 de minute corpul se va afla intr-o stare de destindere totala, atingand starea de bine prin meditatie. Daca ai avut o perioada stresanta si extrem de tensionata, aceasta experienta este ideala pentru a scapa de acest efect negativ care pune in pericol sanatatea organismului tau. Magneziul si sulfatul din sarurile Epsom sunt absorbite de piele, redandu-i elasticitatea si stralucirea, pentru un efect ce se vede atat la interior, cat si la exterior.

Datorita continutului mare de sare Epsom, corpul se reimprospateaza, se detoxifica si se echilibreaza, absorbind magneziul, garantand astfel o piele catifelata si fina mult timp. Aceasta terapie este recomandata si in cazul durerilor reumatice, insomniilor sau starilor de depresie. Suntem siguri ca tu si persoana iubita o sa doriti sa repetati experienta, pentru ca efectiv iti da o stare de bine, de relaxare si te face sa te simti mai “usor”, mai departe de problemele care iti irosesc din energia zilnica. Ai mai multe variante pentru care poti opta impreuna cu jumatatea ta. Daca doriti o experienta deosebita, puteti alege Night Float, pentru un plus de mister. Daca v-a placut extrem de mult si vreti un repeat, exista varianta unui abonament de 4 sesiuni pentru care puteti opta cu usurinta, asigurand o cura de relaxare corpului atat de incercat de stres si oboseala.

Sarea Epsom este obtinuta din surse naturale, prin evaporarea apei de mare sau a apei minerale, la inceput din zona localitatii Epsom, de unde deriva si numele comercial. In trecut, sarurile respective se foloseau pentru a elimina toxinele acumulate pe parcursul sezonului rece si aveau un rol laxativ.

Iti poti pregati si acasa diferite remedii cu sulfat de magneziu achizitionat de exemplu de la Farmacia Tei:

  • curatatarea porilor - amesteci 1/2 de lingurita cu un pahar de apa calduta si masezi usor pielea
  • ameliorarea durerilor musculare - adaugi 1-2 cani de saruri in cada de baie
  • vindecarea luxatiilor si contuziilor 0 adauagi 2 cani de saruri in cada de baie

Detaliile experientei

  • Sesiune de floating in saruri Epsom de 60 de minute
  • Locatie: Bucuresti
  • Experienta pentru 1 persoana sau 2 persoane, in functie de optiunea aleasa
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana sau 2, in functie de optiune
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Atelier de pictură pentru adulți, în Cluj


Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Condu un Ferrari 458 o zi intreaga in Italia


Siena, Italia