fbpixel
Skip to main content

Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 349 lei (voucher 3 persoane)
Experienta cadou – tur istoric de Bucuresti

Vin rudele din provincie in Bucuresti? Aveti o vizita importanta la locul de munca si vreti sa impresionati? Avem varianta cea mai potrivita pentru aceste ocazii si garantam succesul in organizare ? O experienta cadou minunata si extrem de utila o reprezinta un tur istoric al Bucurestiului, unde timp de 3 ore toate atractiile orasului vor fi prezentate intr-o maniera elevata si eleganta.La bordul unui Mercedes totul pare mai frumos si aventura in Bucuresti devine din ce in ce mai incitanta. Obiectivele de pe lista turului sunt variate si punem pariu ca la final invitatii tai vor dori sa petreaca mai mult timp vizitand imprejurimile si facand poze.

Ce includem mai exact in tur?

Casa Poporului, Mitropolia, Bd. Magheru, Universitate, zona Aviatorilor si Victoriei, Muzeul Satului, Casa Scanteii, Arcul de Triumf, Piata Revolutiei, Palatul Regal, Senatul, Palatul Telefoanelor si Palatul de Justitie. Punctul de oprire este Centrul Istoric, unde sigur invitatii tai vor avea multe de vazut si vor gasi locuri interesante pentru experiente culinare deosebite. Am lasat la urma acest obiectiv deoarece are un farmec aparte si merita sa ii fie dedicat mai mult timp pentru explorare. Multi vizitatori au pus Centrul Istoric pe primul loc drept atractie in Bucuresti si suntem tare curiosi daca si oaspetii tai vor considera la fel.

Daca invitatii tai nu cunosc limba romana, nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Soferul nostrum, pe langa faptul ca este carismatic, mai stie si limba engleza la perfectie, fiind gata oricand sa ofere informatii cat mai precise pasagerilor sai. In acest fel, istoria capitalei Romaniei este redata corect, pe intelesul tuturor celor care sunt interesati sa o cunoasca mai bine.

Detaliile experientei

  • Tur al Bucurestiului timp de 3 ore
  • Calatoria va fi facuta cu o masina Mercedes luxoasa
  • Informatii legate de obiective povestite de un sofer sarmant, care vorbeste engleza
  • Locatie: Bucuresti
  • Experienta pentru 3 persoane
  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou
  • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 3 persoane
  • Oprirea finala este agreata impreuna cu soferul (recomandam sa se viziteze la final Muzeul de Arta sau Centrul Istoric)
  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru el – participare la Regata Marii Negre


Litoralul românesc, Constanta

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Scapa de frica de zbor la mansa unui simulator B737-800 New Generation


Bucuresti, Bucuresti

Experimenteaza sunetele - cursuri de canto si instrumente muzicale
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza sunetele - cursuri de canto si instrumente muzicale


Bucuresti