fbpixel
Skip to main content

Escape room si un salt plin de adrenalina cu parasuta in tandem

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Bucuresti, Bucuresti voucher valabil 12 luni de la achiziție 1650 lei
Escape room si un salt plin de adrenalina cu parasuta in tandem

Te-am obisnuit cu recomandarile noastre inedite si pline de adrenalina, deoarece daca pornim de la semnificatia cuvantului “experienta” trebuie sa iasa in evidenta ineditul sau unicul ca mod de desfasurare. Drept urmare, avem un mystery room la pachet cu saltul cu parasuta. La ce te gandesti imediat? La o zi super plina, distractiva, electrizanta, dar si extenuanta, pentru ca o sa depui mult effort!! Alternativ, poti face cadou aceasta experienta oamenilor dragi din viata ta!

Cei de la TNT Brothers iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a bifa un moment unic in viata ta. O sa ai parte de un curs intensiv de parasutism din partea instructorilor experimentati din echipa lor si you are ready to go!! 4000 de metri ti se pare mult? Nu cred ca poate sa fie ceva mai frumos decat sa vezi orasul ca un mic punct de la aceasta altitudine si mai ales, sa te simti ca un fulg in bataia vantului. Tu tot ce ai de facut este sa respiri adanc si sa nu analizezi foarte mult ceea ce urmeaza sa faci, pentru ca s-ar putea sa te razgandesti. Just go with the flow si sari! Vei realiza ca teama se va disipa si nu vei lasa in urma decat o mare dorinta de a repeta experienta.

Dupa un salt incarcat de energie, iti propunem sa continui ziua in aceeasi tenta si sa iti folosesti mintea pentru a rezolva cazuri interesante intr-un escape room captivant. Chemi 4 prieteni, va impartiti eventual in 2 mini echipe si vedeti care dintre voi este mai agil si mai deschis spre rezolvare de mistere. Fie ca esti cunoscator in domeniu, fie ca esti incepator, sigur ai auzit de faimoasele aventuri oferita de Captive-Escape Room! Cu teme de mystery room variate, de la Codul lui DaVinci la James Bond, toate au cate ceva captivant, care in momentul in care usa se inchide si cronometroul porneste, sa te activeze spre rezolvare de indicii.

.Detaliile experienței:

 • Curs intensiv de parașutism, predat de instructori experimentați
 • Salt în tandem de la 4000 de metri
 • Echipament profesional pentru saltul cu parașuta
 • Experiență de mystery room pentru 4 persoane
 • Locație: lângă București, Captive Escape Room
 • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou
 • Valabilitate voucher: 12 luni

Important de știut:

 • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana (saltul cu parasuta) si 4 persoane (mystery room)
 • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
 • Efectuarea zborului depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea zborului
 • Greutatea maxima a persoanei care va efectua saltul cu parasuta este de 110kg