fbpixel
Skip to main content

Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu Lev Grossman

Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu  Lev Grossman Lev Grossman în dialog cu Ana Nicolau via Skype

Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu Lev Grossman

Lev Grossman în dialog cu Ana Nicolau via Skype

Librăria Humanitas de la Cișmigiu și Editura Nemira vă invită la o nouă ediție a Serilor Nautilus, dedicate scriitorilor de Science Fiction & Fantasy.

Luni, 19 iunie, de la ora 19.00, Lev Grossman, cunoscutul autor al seriei Magicienii, va intra în direct via Skype cu Ana Nicolau.

Lev Grossman (n.1969) este un cunoscut scriitor si jurnalist american. Lev Grossman a urmat studii de literatura la Harvard pe care le-a absolvit in 1991. Cativa ani mai tarziu a inceput un doctorat de lietaratura comparata la Yale pe care nu l-a finalizat deoarece a realizat ca acest domeniu nu i se potriveste. Astfel, a devenit jurnalist si a colaborat cu mai multe reviste pana in 2002 cand a inceput sa lucreze pentru New York Times.Lev Grossman a debutat in 1997 cu romanul Warp, iar in 2004 a publicat Codex care a devenit bestseller international. In 2009 a publicat The Magicians care a devenit New York Times bestseller. Lev Grossman locuieste in Brooklyn, NY.

Stay Up To Date With Your Favorite Events