Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu Lev Grossman

Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu  Lev Grossman Lev Grossman în dialog cu Ana Nicolau via Skype

Serile Nautilus cu scriitorii de Science Fiction&Fantasy cu Lev Grossman

Lev Grossman în dialog cu Ana Nicolau via Skype

Librăria Humanitas de la Cișmigiu și Editura Nemira vă invită la o nouă ediție a Serilor Nautilus, dedicate scriitorilor de Science Fiction & Fantasy.

Luni, 19 iunie, de la ora 19.00, Lev Grossman, cunoscutul autor al seriei Magicienii, va intra în direct via Skype cu Ana Nicolau.

Lev Grossman (n.1969) este un cunoscut scriitor si jurnalist american. Lev Grossman a urmat studii de literatura la Harvard pe care le-a absolvit in 1991. Cativa ani mai tarziu a inceput un doctorat de lietaratura comparata la Yale pe care nu l-a finalizat deoarece a realizat ca acest domeniu nu i se potriveste. Astfel, a devenit jurnalist si a colaborat cu mai multe reviste pana in 2002 cand a inceput sa lucreze pentru New York Times.Lev Grossman a debutat in 1997 cu romanul Warp, iar in 2004 a publicat Codex care a devenit bestseller international. In 2009 a publicat The Magicians care a devenit New York Times bestseller. Lev Grossman locuieste in Brooklyn, NY.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe