Workshop de Dans - Ruri Mito

Workshop de Dans - Ruri Mito

Workshop de Dans - Ruri Mito

Linotip dedica ziua de 25 martie dansului contemporan inspirat din cultura japoneza. Pentru ca ne dorim ca fiecare spectacol sa va ofere o experienta imersiva mai complexa, va invitam sa accesati alaturi de Ruri Mito, la un workshop intensiv de dans contemporan, tematici din repertoriul sau de spectacole.

Pentru mai multe informatii despre spectacolele lui Ruri Mito, gazduite de Linotip, puteti vedea mai multe informatii aici: Sumika & Matou - dans contemporan in cultura japoneza

**DESCRIERE CURS

Caracteristicile coregrafice ale lui Ruri Mito sunt constituite din mentinerea constienta a controlului miscarii mai ales cand aceasta se intampla in slow motion metamorfozand corpul intr-un ritm constant, aproape hipnotic.

Co. Ruri Mito lucreaza de multi ani la un proiect long-term intitulat "TOUCH - Fureru - ".

"Pentru mine cuvantul -atingere- (TOUCH) descrie atat contactul direct, cat si rezonanta emotionala si miscarea inimii.

In cadrul cursului vom incerca sa cream miscari pornind de la improvizatii de tipul "touch / no touch". Treptat, vom adauga si stari emotionale acestor miscari."

(Ruri Mito - despre curs)

**INSCRIERE SI PROGRAM

Cursul se desfasoara pe 25 martie in intervalul orar 15:00 - 17:00 | Inscrierea se face pe baza de bilet | Costul inscrierii este de 100 de lei/persoana.

**CUI I SE ADRESEAZA CURSUL

Acest curs de dans este deschis pentru oricine, indiferent de nivelul de pregatire sau experienta. Varsta minima de participare este 16 ani.

Pentru orice informatii suplimentare va sunt necesare, ne puteti contacta pe pagina de Facebook Linotip sau prin telefon la numarul 0752649159.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe