fbpixel

V fair #23

V fair #23 Târg de design contemporan și cultură vintage

V fair #23

Târg de design contemporan și cultură vintage

DESIGN VESTIMENTAR | ACCESORII ȘI BIJUTERIE CONTEMPORANĂ | VINTAGE AUTENTIC

 

CHANGE - IF NECESSARY

Schimbarea e bună - dacă e necesară. Schimbarea este evoluție - cu o singură condiție: să o faci conștient: CE schimbi? DE CE schimbi? Atitudinea, garderoba, stilul de viață, mașina, cămașa albă, pantofii de seară, abordarea, sala de sport, coafura. Toate pot fi schimbate - dacă are sens. 

 

Mereu altfel și mereu el însuși, V fair - ediția a 23-a - te provoacă să  îți construiești un stil de viață sustenabil. V fair, ediția de toamnă, este despre shopping conștient, despre alegeri asumate și plăceri autentice.

 

Pe 2 și 3 noiembrie, la Palatul Telefoanelor, se întâlnesc designeri consacrați sau 100% new entry, colecționari de vintage autentic și cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan și cultură vintage din România. 

Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste: buy local. Alege să susții contextul fashion/design/creativ local -  e o altă abordare a stilului de viață sustenabil.

#Vdesigners

Aproape 100 de designeri te așteaptă anul acesta să împărtășească cu tine viziunea lor despre creație sustenabilă și alegeri conștiente. Atenția ta către designerii locali înseamnă, la rândul ei, sustenabilitate - alegerea creațiilor lor susține dezvoltarea durabilă a brandurilor locale. 

Design vestimentar, bijuterie contemporană, experiment, vintage autentic, accesorii futuriste - ai de ales, de înțeles, de luat acasă.

#VforVintage

Vintage este, prin esența sa, sustenabil: piese icon păstrate cu grijă și recondiționate pentru a primi o nouă viață și un nou proprietar. Cei mai interesanți colecționari de vintage din România participă la această ediție de V fair cu selecții neașteptate de vintage autentic.

#Vfuturedesign

Piese noi, fresh & exciting de la cei mai talentați tineri designeri din cele trei mari universități de Artă și Design din România (București, Cluj, Timișoara) - de văzut, probat și explorat la ediția cu numărul 23 de V fair.

Schimbarea e sănătoasă - dacă știi de ce o faci. Păstrează - dacă ai un motiv. Schimbă - când ai înțeles ce. Sustenabil = conștient! Ne vedem pe 2-3 noiembrie.

 

PROGRAM:
Sâmbătă 2 noiembrie: 11.00 –19 .00
Duminică 3 noiembrie: 11.00 – 19.00
Prețul unui bilet de intrare: 15 Lei

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe