Urban Impro vs. Trupa Obligó

Urban Impro vs. Trupa Obligó Sferturi #1

Urban Impro vs. Trupa Obligó

Sferturi #1

𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐈𝐦𝐩𝐫𝐨 𝐁𝐚𝐭𝐭𝐥𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐-𝟐𝟎𝟐𝟑 a ajuns în faza sferturilor de finală. Mai multă adrenalină, meciuri din ce în ce mai disputate, public în tribune să fie, că dăm noi penalty-urile!

Programul este după cum urmează:

1 feb 2023 – Urban Impro vs. Trupa Obligó

TBD – impro.exe vs. Improbabilii (foarte posibil să se dispute la Cluj)

15 feb 2023 – Sfert #3 (Trupa iELE vs. ?)

22 feb 2023 – Sfert #4 (? vs. ?)

Pentru cei care n-au mai fost până acum la spectacolele noastre, IMPRO BATTLE este un format de TEATRU SPORT, adică o competiție între 2 echipe de improvizatori. Ele se vor provoca pe parcursul mai multor runde, la scene și jocuri de improvizație diverse și vor fi jurizați, atât de către public, cât și de către semenii lor improvizatori care vor analiza obiectiv de la pupitrul juriului.

 Biletele pot fi achiziționate online de pe eventbook.ro (ceea ce și recomandăm) sau cash de la intrare, dar numai cu rezervare în prealabil.

Preț bilet per spectacol: 40 lei

 Rezervare obligatorie, chiar dacă ați achiziționat bilete online și neapărat menționați acest aspect la telefon. Sună sau trimite SMS la 0786.104.846, e omul nostru de încredere, și e și creț.

 Facem apel la punctualitatea voastră și vă rugăm frumos să ajungeți cu 15-20 de minute mai devreme ca să putem începe la timp! Porțile B52 The Club se deschid la 19.30.

Mulțumim din suflet! Vă așteptăm cu drag, o să fie o nebunie frumoasă! 

 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe