ANULAT - TODES BALLET - #tobecontinued

ANULAT - TODES BALLET - #tobecontinued

ANULAT - TODES BALLET - #tobecontinued

Mesajul organizatorului:

“ Statusul evenimentului este de eveniment reprogramat și nu anulat. În acest sens, în momentul în care Guvernul României va ridica restricțiile de organizare de evenimente de masă în spații închise, organizatorul va anunța noile date de spectacol. Toate biletele, inclusiv cele achiziționate la promoții sau concursuri, își păstrează valabilitatea. Pentru cei care nu vor fi în acord cu noile date, organizatorul, prin intermediul firmei de Ticketing, va emite vouchere valorice care vor avea utilizarea și  termen de valabilitate conform Ordonanței 70/2020 cu modificările și completările ulterioare, valabile la data ridicării restricțiilor. În cazul în care se va ajunge la restituirea contravalorii biletelor achiziționate, organizatorul va respecta dispozițiile legale, urmând ca restituirea banilor să se facă prin intermediul firmelor de Ticketing. Menționăm că în acest moment este imposibil pentru organizator să anunțe noile date, nici măcar orientativ, deoarece Guvernul României prin RAAPPS a interzis administrației Sălii Palatului să încheie contracte pentru anul 2021 până la ridicarea restricțiilor, iar organizatorii care au anunțat date de spectacol la sala Palatului pentru anul 2021 au făcut-o pe proprie răspundere, prioritate având organizatorii care au avut spectacole amânate în anul 2020"

 

Trupa rusească de dans modern și acrobatic, Todes Ballet, revine în România după 8 ani cu cel mai nou spectacol al lor, “#tobecontinued” (“#prodolzheniye”).  Evenimentul va avea loc pe data de 16 iunie 2020, la Sala Palatului din București și face parte din turneul internațional de promovare a celui mai non-conformist show de dans marca Alla Duhova.

Coregrafa Alla Duhova, a realizat o nouă capodoperă, conform presei de specialitate, un nou spectacol  uluitor, fermecător și unic. Două ore de perfecțiune a dansului care va evidenția fuziunea dintre artiști și public.

Într-un interviu recent acordat de Alla Duhova  pentru The Global Time aceasta explica succesul de peste 30 de ani a trupei sale, Todes Ballet: „Marca noastră este că nu dansăm pur și simplu în stil art-nouveau, beat funky jazz sau hip-hop așa cum fac majoritatea grupurilor occidentale. Ni se pare mai interesant să combinăm cele mai recente tendințe  de dans modern cu tehnicile de balet clasic rusesc, făcând un fel de colaje ”, a declarat Alla Duhova pentru The Global Time.

De-a lungul timpului Todes a dansat în toată lumea, pe toate continentele, câștigând numeroase premii internaționale. Echipa de dansatori a creat  capodopere în spectacole alături de  cele mai mari nume din showbiz precum Michaal Jackson, Lady Gaga, Ricky Martin, Mariah Carey și mulți alții. „DINAMICĂ… VITALITATE… PERFECȚIUNE… PUTERE… PASIUNE…COREGRAFIE BRILIANTĂ!”, a descris  The  Vegas Sun spectacolele trupe Todes. "Într-o fuziune de balet clasic, dans modern și hip hop, baletul  Allei Duhova este REMARCABIL!”- au completat și jurnaliștii de la Monte Carlo Globe.

Trupa Todes Ballet a fast înființată în anul 1987 prin contopirea singurei trupe feminine de breakdance din fosta URSS, “Experiment”, condusă de Alla Duhova, cu o trupă masculină de dansatori de hiphop din Sankt Petersburg. Numele Todes înseamnă “mortal” și reprezintă un procedeu extrem din patinajul artistic cunoscut ca “spirala morții”. Tânăra trupă s-a mutat la Moscova și în scurt timp a ajuns un fenomen; la începutul anilor 90 erau implicați deja peste 150 de dansatori care evoluau sub îndrumarea Allei Duhova în show-urile Todes Ballet. În 2017, la împlinirea a 30 de ani de activitate, Todes avea peste 100 de școli de dans în toată lumea și peste 45 mii de cursanți. În anul 2011, Alla Duhova a fost decorată de președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, pentru meritele deosebite aduse imaginii țării sale.

În martie 2014 Todes a intrat într-o nouă era, odată cu inaugurarea, în centrul Moscovei, a propriului teatru privat, Teatrul Todes al Allei Duhova. Acest eveniment major a marcat începutul unei noi ere în lumea dansului TODES. La scurt timp după inaugurare, teatrul Todes a fost inclus în lista obiectivelor turistice din Moscova. În prezent la Teatrul Todes se joacă 7 spectacole unice printre care și cel mai nou show, cel care va fi prezentat și în România în luna martie a anului viitor, “#tobecontinued” (“#prodolzheniye”). Acest spectacol este caracterizat  de către Alla Duhova ca fiind neobisnuit, non-standard, o provocare la arta dansului.

Spectatorii români au privilegiul de a fi printre primii din lume care vor putea viziona noul spectacol al dansatorilor TODES, în data de 26 martie la Sala Palatului din București. Sperăm ca și de data aceasta Todes Ballet să reprezinte o atracție pentru publicul bucureștean și nu numai, iar Sala palatului să devină neîncăpătoare pentru spectatori, așa cum s-a întâmplat în urmă cu 8 ani. Vă veți bucura de frumusețea și energia incredibile ale spectacolului! Este o necesitate să fin prezent la Todes Ballet Show!

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe