Time for Magic prezintă MIRACULUM

Time for Magic prezintă MIRACULUM Spectacol de magie cu Wolfgang Moser

Time for Magic prezintă MIRACULUM

Spectacol de magie cu Wolfgang Moser

Vino să experimentezi imposibilul la spectacolul de magie MIRACULUM, susținut de Wolfgang Moser, unul dintre cei mai buni magicieni din lume, vineri, 3 octombrie 2023 de la ora 18:00 la Cinema Victoria! Spectacolul va avea loc în limba germană și face parte din Time For Magic”- Festivalul International de Magie, ediția a II-a, care se desfășoară la Timișoara în perioada 3-7 octombrie.

MIRACULUM este declarația de dragoste pentru arta magiei a maestrului magician Moser. Fascinația sa pentru epoca de aur a anilor 1920 conferă spectacolului un fler cu totul special.

Despre Wolfgang Moser:

Wolfgang Moser, magicianul din Viena cu cele mai multe bilete vândute și care i-a impresionat pe Penn and Teller în Las Vegas, vine acum la Timișoara la “Time for Magic”- Festivalul International de Magie, ediția a II-a.

Wolfgang Moser este vicecampion mondial la magie și, datorită creativității sale, este considerat un talent excepțional în arta magiei. Numeroase spectacole, nu numai în Austria și Germania, ci și în întreaga lume, i-au asigurat de mulți ani reputația de adevărat maestru. În plus, Wolfgang Moser și-a prezentat deja spectacolele unice în multe producții TV internaționale. A câștigat emisiunea RTL „Showdown of the World's Best Magicians” și a fost invitat special la Las Vegas la emisiunea americană „Penn & Teller - Fool Us”. Este în mod clar unul dintre acei magicieni de care vrei să te lași fermecat.

Spectacol în limba germană, fără traducere

Vârsta recomandată: de la 12 ani

Durată: 1h15min

Tarif unic: 100 de lei

Locurile în sală nu sunt numerotate și se ocupă în ordinea sosirii. Biletele sunt valabile până la ora începerii spectacolului.

 

Proiect finanțat prin Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe