THE VAST & THE CURIOUS: SERGIU NEGUȚ

THE VAST & THE CURIOUS: SERGIU NEGUȚ Cofondator FintechOS

THE VAST & THE CURIOUS: SERGIU NEGUȚ

Cofondator FintechOS

Decizii și alegeri strategice în momente de schimbare

Era banilor ieftini și a abundenței e în trecut. Cum îți recalibrezi viața, direcția, deciziile, strategia în acest nou prezent? Cum te desparți de credințe, idei și proiecte pentru a vedea oportunitatea? ”Suntem mereu la jumătatea drumului între ceea ce credem că putem și potențialul nostru” spune Sergiu. Treaba lui, crede, e să împingă constant limitele. 

Sergiu Neguț are decenii de experiență cu decizii grele și alegeri strategice: a condus Rețeaua Regina Maria către creștere și apoi vânzare. Și-a schimbat complet cariera și viața. A devenit consultant. Apoi investitor. Predă strategie în programe post universitare și cursuri executive. În ultimii ani, s-a întors ”la firul ierbii” drept cofondator al FintechOS, împreună cu Teodor Blidăruș. 

Ca Chief Strategy Officer, a coordonat pentru FintechOS - una dintre primele 3 cele mai valoroase companii românești de tehnologie - runde de finanțare de peste 100 de milioane de dolari. FintechOS e o companie globală, cu clienți pe patru continente și o echipă de de 350 de oameni în Londra, Amsterdam, New York și București. 

O conversație despre cum alegi mizele și oamenii, cum ”citești” realitatea din jur, cum înțelegi riscul și iei decizii strategice în momente complicate. Personale și profesionale. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe

we also recommend