fbpixel
Skip to main content

The Vast & The Curious LIVE: Ioan Iacob

Cum te reinventezi în momente de cumpănă

Din motive ușor de explicat, conversațiile live de la Apollo 111, se amână. Nu știm până când, din păcate. DAR pentru că organizatorii au decis că mulți dintre noi avem acum mai multă nevoie de ele decât oricând, LE ADUC LA VOI ÎN SUFRAGERIE. Sau deschide larg porțile sufrageriei lor. :) 

În 31 martie, Ioan Iacob, cofondator al Qualitance, alături de Andreea Roșca, vor transmite conversația live, fiecare de acasă. Vor vorbi despre reinventare, momente de cumpănă și cum să-ți conduci oamenii cu o mentalitate de ”trupe speciale„. Voi veți fi acasă, pe fotolii și canapele, și veți vedea totul live, online. Nu va fi niciun bilet sau taxă - oricine va putea fi alături, inclusiv cu întrebări live.

Ioan Iacob este cofondator al Qualitance, o companie de tehnologie cu birouri pe trei continente. Specialitatea lor este să creeze produse inovatoare, într-o fracțiune din timpul obișnuit, pentru companii precum IBM, Virgin, IKEA, Airbus, dar și BCR sau OMVPetrom. Ioan lucrează la granița dintre ce știm că e posibil și viitor, acolo unde îți trebuie mentalitate de ”trupe de operațiuni speciale”.

E un moment plin de incertitudine și o încercare pentru noi toți. Vrem să fim alături de voi, așa cum putem.

Pentru a viziona live conversația, e nevoie să vă înregistrați pe site-ul www.vastcurious.ro. Veți primi o parolă de acces cu care vă veți putea conecta marți, 31 martie, la ora 19.00.

The Vast & The Curious este o serie de conversații între Andreea Roșca și antreprenori, inovatori și pionieri cu povești remarcabile. Live în fața audienței, pe scena Teatrului Apollo111, interviurile merg dincolo de tot ceea știm sau credem că știm despre succes.

Pentru a urmări transmisia live, înregistrează-te AICI

The Vast & The Curious LIVE: Ioan Iacob Cum te reinventezi în momente de cumpănă

we also recommend

Cursuri online de dezvoltare personala prin arta Timpul pierdut nu se intoarce niciodata.
1h30 /zi , 3 zile/saptamana timp de 3 saptamani
Cursuri online de dezvoltare personala prin arta

Timpul pierdut nu se intoarce niciodata.
Online

Joy Quiz
09.04.2020
Joy Quiz


Online, pe Myquiz.org