Skip to main content

Take, Ianke și Cadîr

comedie de V.I. Popa

Order tickets
Teatrul Național Cluj-Napoca Cluj-Napoca Sunday, 05 March 2017 / 20:00 50 / 40 / 30 / 20 lei Choose seats
Take, Ianke și Cadîr comedie de V.I. Popa

Celebra comedie "Take, Ianke și Cadîr" de VI Popa poate fi vazută Duminica, 5 Martie  2017, pe scena de la Teatrul Naţional Cluj-Napoca!
Timp de 2h si 30 min publicul este invitat să redescopere o capodoperă a teatrului romanesc, acum în noua și excelenta interpretare a unei echipe de actori clujeni, să râdă la replici celebre și să se bucure de răsturnările surprinzatoare de situație, să plângă la finalul cu happy-end și să reconsidere ideea de Comunitate Europeană, imaginata aici de autor ca un model românesc de multiculturalitate, poate singurul viabil în lumea de azi. Și daca acest model social - prin imperfecțiunile asumate - generează comedia, partea de melodramă necesară unui contrapunct artistic eficient vine - cum altfel - dintr-o surprinzătoare și foarte liberă reinterpretare a poveștii din "Romeo si Julieta" - dar... trebuie să vezi ca să o crezi!
 

În distribuție: Emanuel Petran (Take), Băcioiu Petre (Ianke), Ginuc Crișan (Cadîr), Bogdan Rădulescu (Ionel), Alexandra Tarce (Ana), Radu Lărgeanu (Ițic), Elena Ivanca (Safta) și Gigi Iordache (Strul).
 

Costume și decor: Hurghiș Ana / Regia Chris Nedea
 

Spectacol produs de Mario Dance Atelier

we also recommend

Care Santos la Bucuresti. Lansarea romanului "Cel mai frumos loc din lume este chiar aici" "Cel mai frumos loc din lume este chiar aici", un bestseller internaţional scris de Care Santos şi Francesc Mirralles
06.03.2017
Care Santos la Bucuresti. Lansarea romanului "Cel mai frumos loc din lume este chiar aici"

"Cel mai frumos loc din lume este chiar aici", un bestseller internaţional scris de Care Santos şi Francesc Mirralles
Humanitas de la Cișmigiu