Tabără pentru profesori - Metode de predare socio-educative

Tabără pentru profesori - Metode de predare socio-educative

Tabără pentru profesori - Metode de predare socio-educative

Această tabără este despre tine, profesor care ai muncit anul acesta cât pentru 10! Tu care ai învățat o mulțime de metode de lucru, aplicații și platforme, toate acestea pentru a le aduce mai multă bucurie elevilor și pentru a le menține interesul viu pentru învățare.

Vrem să te răsplătim pentru efortul tău din ultimele luni cu un context de relaxare activă prin joc și joacă. De aceea am creat tabăra de animație socio-educativă pentru tine. Va fi un eveniment de 5 zile în care vei avea alături alți colegi din toată țara, împreună cu care să schimbi bune practici, să descoperi jocuri noi, să aprofundezi stiluri de învățare, să te bucuri de aerul curat de la munte și să îți celebrezi meseria. MERIȚI!

Cele 5 zile de tabără conțin 24 de ore de lucru împărțite în 8 sesiuni în care vom pune pe masă ciclul învățării experiențiale, stiluri de învățare, tipuri de jocuri, evaluare și debriefing. Iar fiecare seara am pregătit un program de voie-bună, să te relaxezi și să îți încarci bateriile.

Când: 5-9 August 2021

Unde: La munte, vom afișa locația de îndată ce stabilim toate detaliile

Investiție: 950 RON până la 20 Iulie

                1150 RON între 21 Iulie - 1 August

Cu cine: Alături de tine vor fi traineri pasionați de animație și de învățarea prin joc și joacă

Andrei Dobre - formator (2011), lucrător de tineret (2012), manager de proiect (2013), evaluator de proiecte (2016), licențiat în Sociologie (2010), doctor în Științe Sociale (2021). În cadrul Organizației Naționale a Cercetașilor României (ONCR), în care activează din anul 2005, Andrei a căpătat experiență ca formator în animație socio-educativă în peste 60 de stagii de formare, designer de cursuri și activități în Rețeaua Națională de Formatori ONCR, coordonator de proiecte, în schimburi culturale în mai multe țări (Franţa 2010, Nocrich 2010, TiA 2011, Arabia Saudită 2011, Bulgaria 2011, Forumul de Metode Educative 2012).

Gabriela Manda - formator (2020), animator (2020), facilitator de experiențe de învățare pentru adulți și copii cu experiență de 6 ani. În cadrul Asociației PlaYouth, în care activează din 2016, Gabriela este promotor al educației prin joc și joacă și a căpătat experiență ca manager de proiect, designer de cursuri și ateliere de știință pentru copii (Chimie distractivă, Chimie cosmetică, Chimie în bucătărie), formator în cadrul taberelor Kaleidoscopil pentru copii și în cadrul taberelor Kaleidoscopil pentru copii și părinți, formator în cadrul proiectului pentru profesori, Împreună educăm generații.

 

Evenimentul va avea loc conform reglementărilor în vigoare în perioada respectivă stabilite de autorităţile sanitare naţionale cu privire la COVID 19. 

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe