Refericirea 2

Refericirea 2

Refericirea 2

Un eveniment cu soluții concrete pentru starea de bine. Pașii pe care-i putem face cu toții ca să învățăm să fim mai fericiți

Simți că nu îți găsești locul. Poate ai în jurul tău oameni pe care îi simți nepotriviți. Organismul îți dă semne că nu ai o alimentație potrivită. Te uiți în oglindă și vezi pe chip urme ale provocarilor de zi cu zi din familie, de la birou, din relația cu cei apropiați. Nu ești mulțumită de tine nici pe interior, nici pe exterior. Nici nu dormi suficient și dimineața îți găsești greu puterea de a începe o nouă zi. Ai nevoie să îți găsești Refericirea, acel sentiment care te face să fii din nou bine cu tine.

Conferința Refericirea, ediția a 2-a, aduce în fața ta cinci specialiști de top care îți vor oferi informații utile despre cum poți să faci mai ușor față provocărilor de zi cu zi. Vei primi sfaturi pe care le vei putea aplica cu ușurință pentru a ajunge la un echilibru emoțional care să te facă să te simți mai bine cu tine însăți.

Atingem în cele 6 ore de conferință teme care implică toate laturile vieții care influențează starea de bine. Cei cinci specialiști au ani de interacțiune cu pacienții, experiență ce le permite să aibă o abordare complexă asupra domeniilor în care activează.

Iulia Barca este psihoterapeut cu formare în psihoterapia cognitiv-comportamentală și are specializare în metoda de lucru Compassionate Inquiry dezvoltată de Gabor Mate. 

Dr. Iulia Roșu Panțuru este medic specialist dermatologie și estetică medicală și a participat la mai multe congrese naționale și internaționale și a urmat numeroase cursuri, traininguri, workshopuri în diverse subdomenii ale dermatologiei, atât clinice, cât și chirurgicale și estetice. Crede în conceptul Beautiful aging, în îmbătrânirea frumoasă, grațioasă, care să ne permită să ne păstrăm frumusețea și unicitatea naturale în fiecare etapă a vieții noastre.

Dr. Ruxandra Pleșea este medic specialist în nutriție, diabet zaharat și boli metabolice, implicată în Proiectul Nutirgentica: “Nutriția personalizată în funcție de profilul genetic”, cu o multitudine de studii în țară și în străinătate în domeniul nutriției, diabetului, terapiilor anti-aging.

Dr. Oana Deleanu este pneumolog specializat în somnologie și co-fondator al Clinicii Somnolog. Este membră în Consiliul Societății Române de Pneumologie, iar de-a lungul timpului a participat la cursuri și stagii de formare la universități și institute de cercetare din România și din Străinătate.

Doina Zamfirescu este psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental, atestat în hipnoză clinică și terapie eriksoniană, membru în Colegiul Psihologilor din România, și face echipă cu dr. Oana Deleanu pentru tratarea pacienților cu probleme de somn.

Locul de desfășurare: Palatul Camerei de Comerț și Industrie, Sala de Bal (etaj 3), strada Ion Ghica. nr. 4, București (zona Universitate)

Agenda evenimentului

10.00-10.30 – Welcome coffee

10.30-12.00 – Cum știi că ai fost sau ești neglijat emoțional. Despre nevoi emoționale, copilul interior și o formă de abuz subtil: neglijarea emoțională (Iulia Barca, psiholog)

12.00-12.15 – Coffee break

12.15-13.00—Mâncare pentru suflet. Despre legătura dintre nevoile nutriționale și echilibrul psiho-emoțional, cu accent și pe nutrigenetică. Modul în care alimentația și stilul de viață ne pot scădea vârsta biologică (Dr. Ruxandra Pleșea, medic specialist diabet zaharat, nutriție și boli metabolice)

13.00-13.45—Efectele  stresului asupra pielii tale. Cum să faci ca problemele de zi cu zi să nu lase urme pe tenul tău (Dr. Iulia Roșu Panțuru, medic dermatolog)

13.45-14.00— Lunch Break

14.00-15.45—Epidemia  de nesomn. Care sunt sabotorii somnului odihnitor, de ce e important nu doar să dormim un anumit interval de timp, ci și să visăm. Soluții concrete și sprijin real celor care au probleme cu somnul. (Dr. Oana Deleanu—Clinica Somnolog, pneumolog specializat pe somnologie & Doina Zamfirescu, psiholog, psihoterapeut cognitiv-comportamental) 

15.45-16.00—Tombolă

Parteneri

Partener principal: Aqua Carpatica, Synevo

Parteneri: Medicum, Manhae, Niavis, Opalescence, Vedra, Venim.ro

Cu sprijinul: deLonghi, Thermomix

DESPRE SMART LIVING

Smartliving.ro este site-ul despre well-being care te învață cum să trăiești fericit, nu doar cum să trăiești sănătos. Te învață cum să ai un stil de viață fără probleme, nu numai un corp fără probleme.

De la subiecte care țin de alimentație și automedicație, la cele care vizează stresul, bolile autoimune, suplimentele alimentare, vizitele la psiholog sau seturile de analize obligatorii și tensiunea emoțională de la serviciu, tot ce ne influențează calitatea vieții va fi documentat, pus în context local și prezentat în mod limpede, relevant, responsabil, explicit și echilibrat.

Într-o lume în care stresul a devenit numitorul comun, iar depresia a ajuns să fie numită boala secolului, este crucial să acordăm atenția cuvenită și unui palier important al vieții noastre: sănătatea emoțională.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe