Pandemii pe hartă

Pandemii pe hartă

Pandemii pe hartă

 

Avem plăcerea de vă invita la o vizită cu ghidaj gratuit, în baza biletului de acces, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, de la ora 11:00, la sediul Muzeului Hărților din str. Londra 39.

În cadrul acestui tur ghidat special vom descoperi  patrimoniul muzeului împreună cu Timea Vitan,  medic rezident și voluntar la Muzeul Hărților din perspectiva primelor pandemii. Aceasta ne va explica modul în care Ciuma a scris istoria Europei sau de ce Gripa Spaniolă este asociată deseori cu evenimentele politice ale secolului al XX-lea.

Dacă ne amintim, pandemia de Covid-19 ne-a bulversat tuturor viețile şi ne-a făcut să ne punem întrebări. Ştirile parcă nu se mai terminau, dar fiecare informație nouă era doar o altă necunoscută în plus. Adevărul este că boliletrec, dar rămân urmele lor în spațiu şi timp, iar hărțile sunt un bun instrument de a ne aminti asta.

Turul ghidat reprezintă o valorificare a participării Timeei în cadrul programului de formare Erasmus plus. Timea Vitan este medic rezident, călătoare pasionată de cultură şi voluntară a Muzeului Hărților de mai bine de un an.  Este o prezență discretă și mereu eficientă, dornică oricând să dea o mână de ajutor și să îi ghideze pe vizitatori în experiența lor de vizitare.

Biletul costă 16 lei biletul întreg, 8 lei biletul pentru pensionari și 4 lei biletul pentru elevi și studenți.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe