fbpixel

NOVA EXPO

NOVA EXPO NOVA Festival

NOVA EXPO

NOVA Festival

PROGRAM:

  • marți-vineri – 16:00 – 21:00
  • sâmbătă – 11:00 – 21:00

LOCUL: PAVILION 32, GOETHE-INSTITUT, CALEA DOROBANȚI NR. 32
 

DESCRIERE:

Construită ca o experiență de conectare, expoziția de anul acesta te ia în brațe la propriu și la figurat și îți creează un context în care descoperi diferite dimensiuni ale intimității. Le poți explora mai profund sau mai domol, în funcție de deschiderea ta către acest proces.

Îți propunem un traseu imersiv, în continuă mișcare și transformare, care răspunde la prezența ta în feluri surprinzătoare. 

Pornim de la 11 lucrări pilon și creăm legături între acestea astfel încât traseul expoziției să te poarte printr-o suită de deveniri, de la o lucrare la alta, de la tine la ele și viceversa, fiecare element influențând întregul. 

Abia așteptăm să vedem ritmurile specifice în care vei pune în mișcare acest spațiu viu!

Experiența expoziției este construită în cadrul unui laborator creativ desfășurat în lunile premergătoare festivalului. Anul acesta sunt implicați 22 de artiști din 13 țări în acest proces. Aceștia beneficiază de sprijinul câtorva specialiști în psihologie, neuroștiință și antropologie. 

 

Detalii despre lucrările din expoziție și despre evenimentele conexe din cadrul festivalului pe site-ul novanova.ro.

*Un bilet permite accesul unei singure persoane la expoziția principală NOVA, o singură dată.

***

NOVA este organizat de: Asociația Prezent Continuu și Asociația Culturală Control N

Prezentat de: UniCredit Bank

Cu sprijinul: IQOS

Parteneri: Goethe-Institut București, Institutul Francez din România, Forumul Cultural Austriac, Ambasada Spaniei în România, Ambasada Republicii Slovenia în România, Teatrul Excelsior, DELL Technologies, Logicom, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, CINETic/Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative, Interface Cultures, Kunstuniversität Linz, Universitatea Națională de Arte București, Novel Mushrooms, HUAWEI nova 10 Pro, Platforma Wolff.

Parteneri media: IQads, A LIST MAGAZINE, Igloo, Designist.ro, FEEDER.ro, Zile și Nopți, Radio France Internationale România, MUNTEANU, Radio România Cultural.

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe