fbpixel
Skip to main content

Littleimpro

Teatru de Improvizație pentru Copii

Littleimpro Teatru de Improvizație pentru Copii

CINE SUNTEM NOI?
Claudiu Dudu Maier (actor), Carmen Lopăzan (actriță), Alecsandra Timofte (actriță-prezentatoare), Dragoș Muscalu (actor) și Marian Hâncu (muzician) pe scenă plus oamenii din spatele scenei: Oana Moșteoru (graphic designer) și Alin Ilie (web designer).

CE FACEM?
Teatru de improvizație pentru copii: mai mici, mai mari sau foarte mari. În sălile noastre sunt 50% cu copii, 50% cu adulți.
Practic, timp de 1h și 2, 3, 4, 5 etc. minute (așa e-n improvizație), toți cei prezenți în sală nu au timp să răsufle. Fie că vin cu noi pe scenă, fie că dau sugestii din sală, tuturor li se pun la încercare viteza de reacție, spontaneitatea și creativitatea.
Ingredientul principal al spectacolului nostru este interacțiunea permanentă dintre voi, cei din sală și noi, cei de pe scenă. Pornind de la sugestiile voastre , împreună cu unii dintre voi, creăm, pe loc, povești, scene în limbi străine inventate, dedicații muzicale etc.
Și, pentru ca cei mari să nu simtă că singurul motiv pentru care sunt acolo este că au adus copilul la spectacol, special pentru ei am creat ,,Proba Adultului''. Vă dăm ceva din ,,casă'': copiii sunt înnebuniți după proba aceasta.

CUI RECOMANDĂM SPECTACOLUL?
Dacă aveți între 6 și 86 de ani, deși, domnul Mihai Șora n-ar fi de acord, așa că hai să zicem între 6 și 106 ani, vă așteptăm cu drag la spectacol nostru!
LITTLEIMPRO
Fără scenariu, fără regizor, fără decor, doar cu imaginația noastră care o întâlnește pe a voastră!

we also recommend

disponibil pentru vizualizare până la 31.07.2020
Ivan Turbincă

de Ion Creangă
Online

stagiunea toamnă 2020
Abonament 20 de intrări


Teatrul InDArt, Bucuresti

Carina pe drumul spre casă Spectacol pentru copii
22.08.2020
Carina pe drumul spre casă

Spectacol pentru copii
Mercato Kultur