Heather Morris la București. Lansarea romanului „Trei surori“

română/engleză
Heather Morris la București. Lansarea romanului „Trei surori“ Întâlnire cu cititorii și sesiune de autografe

Heather Morris la București. Lansarea romanului „Trei surori“

Întâlnire cu cititorii și sesiune de autografe
română/engleză

🔍📆📚𝐒𝐜𝐫𝐢𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐇𝐞𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐌𝐨𝐫𝐫𝐢𝐬, 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐛𝐞𝐬𝐭𝐬𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫𝐮𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝑻𝒂𝒕𝒖𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑨𝒖𝒔𝒄𝒉𝒘𝒊𝒕𝒛, 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒂 𝑪𝒊𝒍𝒌𝒂̆𝒊 𝐬̦𝐢 𝑻𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒖𝒓𝒐𝒓𝒊, 𝐯𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐭𝐞 𝐢̂𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟏𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐢𝐧𝐞 𝐥𝐚 𝐁𝐮𝐜𝐮𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢!
---
🔜𝐄𝐝𝐢𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 vă așteaptă 𝐦𝐚𝐫𝐭̦𝐢, 𝟓 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗.𝟎𝟎 la 𝐋𝐢𝐛𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐂𝐢𝐬̦𝐦𝐢𝐠𝐢𝐮 (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu 𝐇𝐞𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐌𝐨𝐫𝐫𝐢𝐬 autoarea romanului 𝑻𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒖𝒓𝒐𝒓𝒊, recent apărut în traducerea Luanei Schidu în colecția „Raftul Denisei“, coordonată de Denisa Comănescu.
---
Vor participa, alături de scriitoare, jurnaliștii 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 𝐒𝐭𝐚̆𝐧𝐜𝐢𝐮𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮 și 𝐂𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐚𝐧 𝐏𝐚̆𝐭𝐫𝐚̆𝐬̦𝐜𝐨𝐧𝐢𝐮. Moderatorul întâlnirii va fi 𝐃𝐞𝐧𝐢𝐬𝐚 𝐂𝐨𝐦𝐚̆𝐧𝐞𝐬𝐜𝐮, director Editura Humanitas Fiction.
---
Partener oficial al evenimentului: 𝐇𝐨𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐢𝐬̦𝐦𝐢𝐠𝐢𝐮.
---
✅Accesul este liber, în baza unei rezervări prin #eventbook, în limita locurilor disponibile.
✅Purtarea măștii este recomandată.
***
Bazat pe o extraordinară poveste adevărată, 𝐓𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐮𝐫𝐨𝐫𝐢 întregește tabloul unei perioade cutremurătoare din istoria recentă (deportările la lagărele Auschwitz-Birkenau din timpul celui de-al Doilea Război Mondial) dar și portretul unor persoane extraordinare, exemple de curaj, bunătate și reziliență, conturate deja de bestsellerurile internaționale 𝑻𝒂𝒕𝒖𝒂𝒕𝒐𝒓𝒖𝒍 𝒅𝒆 𝒍𝒂 𝑨𝒖𝒔𝒄𝒉𝒘𝒊𝒕𝒛 și 𝑪𝒂̆𝒍𝒂̆𝒕𝒐𝒓𝒊𝒂 𝑪𝒊𝒍𝒌𝒂̆𝒊, vândute în România în peste 𝟏𝟎𝟎 𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐦𝐩𝐥𝐚𝐫𝐞.
---
La sfârșitul anilor 1920, trei fetițe dintr-un orășel din Slovacia sunt rugate de tatăl lor să promită că vor avea mereu grijă una de cealaltă. Fac ușor o astfel de făgăduință, neimaginându-și ce greutate va căpăta ea nu peste mult timp. La 15 ani, Livi e trimisă la Auschwitz. Cibi, care are 19 ani, nu poate concepe să-și lase singură sora mai mică și decide să o însoțească. Magda, în vârstă de 17 ani, reușește să se ascundă o vreme, dar până la urmă ajunge și ea în lagăr. Cele trei surori se reîntâlnesc în cel mai cumplit loc cu putință: la Auschwitz-Birkenau. Cruzimea și teroarea pe care le au de înfruntat sunt inimaginabile, dar amintindu-și de tatăl lor și de rugămintea acestuia, de devotamentul mamei și de nesfârșita ei afecțiune, luptă din toate puterile pentru a trăi.
---
𝑻𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒖𝒓𝒐𝒓𝒊 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧 𝐯𝐢𝐛𝐫𝐚𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐬𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐭̦𝐞𝐢 𝐢̂𝐧 𝐯𝐫𝐞𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬̦𝐢 𝐝𝐞𝐬𝐩𝐫𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐢̂𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐭̦𝐚 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞𝐢, 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐩𝐢𝐞𝐫𝐝𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐯𝐚𝐬𝐭𝐚𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞.
---
Evenimentul va fi difuzat și #𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 pe pagina de noastră de 𝐅𝐚𝐜𝐞𝐛𝐨𝐨𝐤 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬 𝐅𝐢𝐜𝐭𝐢𝐨𝐧 – și pe 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞 – 𝐇𝐮𝐦𝐚𝐧𝐢𝐭𝐚𝐬: https://bit.ly/Humanitas-YouTube. Înregistrările audio vor fi ulterior disponibile pe paginile podcast ale Grupului Humanitas: 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲 https://spoti.fi/3pdxUCI, 𝐀𝐩𝐩𝐥𝐞 https://apple.co/2RnzcP6, 𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 https://bit.ly/3d0ZgHx, 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐜𝐥𝐨𝐮𝐝: https://bit.ly/Humanitas-Soundcloud și 𝐃𝐞𝐞𝐳𝐞𝐫 https://bit.ly/3cxg091.
---
🎥📙𝐇𝐞𝐚𝐭𝐡𝐞𝐫 𝐌𝐨𝐫𝐫𝐢𝐬 transmite un mesaj cititorilor români cu ocazia apariției romanului 𝑻𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒖𝒓𝒐𝒓𝒊: https://www.facebook.com/humanitas.fiction/videos/464618608682507
---
🎁Cartea este disponibilă pe #LibHumanitas: https://www.libhumanitas.ro/trei-surori-heather-morris-fi000708-1.html

At this moment, we do not have any future performances scheduled.

Stay Up To Date With Your Favorite Events

subscribe