fbpixel
Skip to main content

FUN Bucharest – Vol IX

Order tickets
Location Date / Hour Price Order
Online, pe zoom.us Thursday, 18 March 2021 / 19:00 69 lei
FUN Bucharest – Vol IX

O viziune despre egalitate în fața eșecului și diversitate în îndreptarea comportamentului va fi împărtășită, cu entuziasm, de o cunoscută regizoare română, un manager de succes, un director digital innovator și o maestră a comerțului online, pe scena FUN Bucharest Vol IX

Indiferent de funcțiile înalte ocupate în cariera profesională sau de performanța dovedită de-a lungul experienței, eșecul apare ca un burete care șterge tot și te face egal cu toți cei care l-au experimentat până acum. Însă, ce te poate scoate din anonimat în confruntarea cu eșecul este versatilitatea cu care alegi să abordezi rezolvarea situațiilor de acest fel. A ieși din impas poate fi considerată drept o activitate creativă. Cum? 

Acest lucru îl veți afla direct de la cele patru noi personalități care nu s-au lăsat îngenuncheate de eșecul profesional, ci au ales să îl învingă cu propriile arme. Patru noi perspective asupra nereușitelor profesionale vor fi ascultate, în premieră, la cea de a noua ediție FUN Bucharest.

 

Ce este FUN?

FUN, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală, care ia amploare cu rapiditate, promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale. 

Mișcarea FUN a început în 2012 în Mexico City, când un grup de prieteni s-au adunat și au început să povestească despre nereușitele lor. În prezent, FUN s-a extins în 320 de orașe și 90 de țări de pe întreg globul.

Invitații ediției: 

Chris Simion - Mercurian – Regizoare și Fondatoare Grivita 53

Alex Bratu – Coutry Manager JYSK Romania & Bulgaria 

Gabriel Trăistaru – Director, Divizia Digitală, Telekom Romania 

Raluca Radu – Country Manager ANSWEAR.ro, Fondator MTH Digital

Moderator – Iulia Nagy, jurnalista de radio și televiziune

we also recommend

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Idei de cadouri pentru ea – experienta de calarie


Bucuresti, Bucuresti

voucher valabil 12 luni de la achiziție
Game, set si meci cu Victor Hanescu


Bucuresti, Bucuresti

Experimenteaza un tur de oras cu Dracula!
voucher valabil 12 luni de la achiziție
Experimenteaza un tur de oras cu Dracula!


Brasov